Općenito > Trgovine
Molim za pomoc - Jiajue
ivano_007:
--- Citat: Djaps27 - 03 Lipanj, 2014, 11:14:35 ---Da,zbog kategorije.Ne polaze mi se za A kategoriju nikako.To kod nas kosta 700E,plus se cesto desava da komisija obara samo da bi uzela jos novca,ili da bi iznudila "podmazivanje" testa.. :D
--- Kraj citata ---
Šuplja priča :icon_thumright:
Ako nisi napravio nijednu grešku, ne mogu ti ništa.
Djaps27:
E daj pokazi mi tog doktora sto ne napravi ni jednu gresku..???Znaci toliko prof. vozaca koji ostanu bez dozvole ne mogu da poloze po 3-4 puta jer prave greske,a ne ja-amater..tako da prica nije suplja nego realna-a nijedna greska-to nije realno.
Aleks:
Kako nije realno? :D
Voziš 10km/h ispod ograničenja, puštaš pješake na pješačkom, staješ na stopu, daješ žmigavce, držiš rastojanje, znaš pravila prednosti, ne oduzimaš prednost, gledaš povremeno u retrovizore i to je uglavnom to.
Plus nema bočnogi ostalih parkiranja, pa da te moze rusit na temelju prelazenja nekih nevidljivih linija. :)
Jakov_99:
ma da tako vozis nakraju bi ti rekli da im djelujes nakako nesiguran u prometu i opet bi pao :icon_biggrin:
salu na stranu u zadnje vrijeme ruse stvarno za svaku sitnicu jer im je to u interesu
npr padnes voznju to ti je nekih 700 kn i sad logika zasto bi ti morao uzet ponovo sate voznje a pao si zbog
prometnog propisa pravila ili sl ti znas vozit tako da bi ocito trebo onda ponovo ispit polagat
al ne jer njima ti dodatni sati idu u novcanik
a Djaps ako vec kupujes novo onda kupi rs-a i miran si osim ako pare nisu problem
Djaps27:
Hvala Jakove,drago mi je da cujem dobro misljenje o tom motoru.Da,kupicu novu,direktno iz Italije,pa novac nije problem,s obizrom na to da kad vec moram da vozim kola stara 16 godina,mogu sebi priustiti dobar motor. :-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju