Tehnički kutak > Tuning skutera
EVO OBJASNITE MI NEKE STVARI OKO MOG RUNNERA
neer:
ovu plastiku ili sravnaj ova pera tj odsjeci ih sve ili promijeni totalno jer stvaraju onaj sitni disbalans radilici i kidaju lezajeve ..iako se cini ono plastika je to sta to moze ali napravi cudo s vremenom pocnu lezaji lufta primat
3alfa3:
--- Citat: neer - 25 Kolovoz, 2008, 23:59:10 ---ovu plastiku ili sravnaj ova pera tj odsjeci ih sve ili promijeni totalno jer stvaraju onaj sitni disbalans radilici i kidaju lezajeve ..iako se cini ono plastika je to sta to moze ali napravi cudo s vremenom pocnu lezaji lufta primat
--- Kraj citata ---
Ma taj propeler mora bacit i kupit novi jer ga pola fali. Novi kosta 30-40 kuna
Micky_Slick:
--- Citat: Benjamin - 25 Kolovoz, 2008, 21:48:32 ---smije biit masti odnoso na nekim motorima je to serijski tak...pezo recimo ima vairomat na kojem je zaserafljen prsten metalni i ima diht gumicu jel jeunutra mast u koju su umetnute rolice...
svrha nemam pojma...korist isto nikakvu nisam skuzio...ja sam na pezou obrisao mast i vraito nazad bez masti vairo i radi dan danas isto ko i tvornicki...
tak da mos masknuti a i nemoras....
--- Kraj citata ---
Mast je tu da se reducira potrosnja kugla (da se smanji trenje)...
veka84sb:
Da, mast je da smanji potrosnju rolica ali fino to izbrisi ,ta mast ti nije potrebna bolje radi bez nje . Ona bude dok se motor razradjuje.
Zvono ti je malo plavo jer si vjerojatno palio gumu, moje je malo i vise.... :icon_biggrin:
Ako stavljas kit i rezonantni auspuh trebati ces diznu oko 75 , rolice i oprugice ovisno o auspuhu ali najcesce zute koje su i najtvrdje na seriskom kvacilu i rolice za seriski variomat od oko 4.8g do 5.2 priblizno ili multivar +0,8g do 1g teze. Kada smislis koji ces spuh staviti onda napisi pa ce ti netko tko ima takav setup skratiti muku i napisati koje rolice i tako skratiti muke izbora prave gramaze rolica.
Ivan SP:
hehee evo kupija sam KIT
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju