Tehnički kutak > Tuning skutera

Due+ pregrijava PiaSpeedy

<< < (6/8) > >>

Ridi77:
Jel imas zastekan sat imo iati problem kod frenda na nrg poweru odsteko sat upalio.iz prve

fleky911:

--- Citat: FeZox-team - 31 Srpanj, 2014, 17:25:02 ---opet problem da vise neznam do cega je
uglavnom bila je pukla brtva pustio antifriz
sve sam sanirao uz nove brtve opet,  no bile su izmjene uz to stavio drugi usis novi od  BGM , BGM boost bottle i lamele nove malossi
ali sad skuter ne daje nikakav znak da hoce upalit
ni diretkno s gorivom
niti kad ospojim boost bottle
ima iskru al nemoze smjesu zapalit, od 50 kurblanja i cilindar i spuh su se ugrijali
spojim i na auto klemama skuter nece, na radilicu i busilicu prikljucim nece
nakon svakog 10 kurbljanja pukne iz spuha, isti zvuk kao ono kad vam karika pukne al meni nije osla
karb ciscen nanovo malo bila ler dizna zacepita al opet nema pomaka

--- Kraj citata ---
imo sam iste simptome dok mi je semering izbio van..sad meni je to bilo na mina , a kak stoje na pia i jel moguce da ih sam izbije to neznam

FeZox-team:
sat, da je do toga al probat cu svakako tako ucinit,,,, znam da imam problem s satom jer jednom kad je radio skuter slucajno otkupcam jednu klemu nekad radi nekad ne
novi je semering, mozda prosao 100 km ali valja provijerit jer vise neznam sta mu je

Ceki21:
Vidi semeringe, ali i vidi da negdje blok ne pušta ;)
Kompresije ima ?

Ridi77:
Kad je ljubo.to.meni rekao reko sam mu da je lud. Neznam kakvu instalaciju imas na kraju al ak imas piaggio moguce je. Jer cim ne valja sat motor ne pali. Ja sam se j#bo 1 mj izmjenio kompletnu struju sve zivo.izmjenjeno i na kraju ljubo veli da je njega na jednom.skuteru to.zezalo ja odpojim samo sat i odmah je zapalio. Provjeri

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju