Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera vx

<< < (18/20) > >>

andy:
a j#bo ga patak...e meni motor bio prelijep...
baš šteta al glavno da je vozač oke... :hello:

charnel:
uh , steta, al bitno da je vozac ok.
 :sad3:

replcnt:
aa j#bo ga alah da ga j#bo u pi materinu, po slikama vidim da je ovaj samo skreno a nije ni gledo sa golfom, trebo ga je još zatuč majku mu j****

Jandro:

--- Citat: replcnt - 30 Svibanj, 2008, 17:02:36 ---aa j#bo ga alah da ga j#bo u pi materinu, po slikama vidim da je ovaj samo skreno a nije ni gledo sa golfom, trebo ga je još zatuč majku mu *****

--- Kraj citata ---

ja sam se tam posvađo i s murjom dvaput i s tim pederom
budala se išla polukružno okretat, cijelu cestu preprećio da ovaj ni imo kud i eto sranja
i dođem ja tam vidim lik se šetka okolo, nabacio kes lagani, ono koda da ga baš k**ra* zaboli za sve
i onda nakraju maknemo skuter s ceste dođe murjak i kaže brokenu da kamenje s ceste pokupi, on stoji jedva od šoka, noga krvava i ja na murjaka odma da koji k**ra* onom biku to nekaže ,a šetka se okolo i nezna šta bi sa sobom od dosade, a da ni bilo tog bika s autom nićeg ni nebi bilo

strašno koje su ljudi budale, kak ti u autima nejebu živu silu i kakva je to jebena nepravda

replcnt:
ja bi ga prebio, bogami, kad je takav seronja lik, fino uzeo registraciju i za mjesec dana pred zgradu i pur pjenu u auspuh,majku ti j****

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju