Tehnički kutak > Tuning skutera
Koju iglu na 17.5?
3alfa3:
Da je identicna, zvala bi se isto ;D
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Grale - 29 Svibanj, 2014, 14:30:00 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Svibanj, 2014, 14:23:31 ---A20
--- Kraj citata ---
Koja je identična toj serijskog A22 :dontknow:
Poturpijaj klipić i par brojeva veću diznu i deri miško.
Eventualno probaj još 8-icu svjećicu, to budem ja probal uskoro.
--- Kraj citata ---
de grale bogati nepricaj gluposti. Kako moze bit ista kad nije, ni po dimenzijama ni po onome kako se karb ponasa u voznji. Nemoj dezinformirati ljude bezveze
Grale:
Moje isprike, zamjenil sam ju sa A12 :)
S tom A20 bu trošil ko kamijon bogati :jerk:
--- Citat: Ruff Ryder - 29 Svibanj, 2014, 15:07:10 ---
Identicna je isto kolko je i dizna 62 identicna 64..
--- Kraj citata ---
U većini slučajeva, te dvije dizne i jesu identične :icon_biggrin:
--- Citat: vukas - 29 Svibanj, 2014, 15:00:33 ---
--- Citat: Grale - 29 Svibanj, 2014, 14:30:00 ---Eventualno probaj još 8-icu svjećicu, to budem ja probal uskoro.
--- Kraj citata ---
Zašto ?
Što nije 9 taman ?
Jedino što mi na pamet pada je to da ako se ne voziš pun gas da bi mogla i toplija svjećica ili imaš neki drugi razlog ?
--- Kraj citata ---
Pun gas ili pol gasa, kakve veze ima :dontknow:
Nit su okretaji na AC gusu sa serijskim auspuhom veliki, niti ima veliki kompresijski omjer.
SixPack:
--- Citat: Grale - 29 Svibanj, 2014, 16:25:18 ---Moje isprike, zamjenil sam ju sa A12 :)
S tom A20 bu trošil ko kamijon bogati :jerk:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Svibanj, 2014, 14:23:31 ---Kako moze bit ista kad nije, ni po dimenzijama ni po onome kako se karb ponasa u voznji. Nemoj dezinformirati ljude bezveze
--- Kraj citata ---
Iwo na sta mislis kod ponasanja u voznji?
Na serijali sa sc08 bi A22 digo na treci zub jer se osjeti razlika na 1/3-1/2 kak pocupa, pogotovo ak je prijenos malo duzi, a i lakse je voziti na pol gasa, neg kad je na 1. ili 2. zubu moram odvrnuti do kraja...pa zato pitam, htio bi da lijepo ide al da ne trosi,neka idealna kombinacija :toothy11: :dontknow:
Da, A12 i A20 su dosta slicne (razlika u vrhu je 0,19mm), a A12 i A22 je jedina razlika u vrhu 0,01mm :toothy11:
A7 je skroz drugacija, dosta ostra (vrh kraci za 0,80mm od a22) i veci a kraci konus, kak bi se ona ponasala? Onda bi mogao roknuti i koj broj manju diznu pa bi na 1/2 do 1/1 manje cugalo a lijepo vuklo ili se varam? :icon_scratch:
Grale:
Ne kužim zakaj si ti sad to sve poboldal :icon_biggrin:
Uzmi onda set igli i set dizni pa štelaj, svi bi ono gotov setup na pladnju.
A nemreš ti "roknut" manju diznu zato jer ti se tak čini da bi moglo, nego probaj pa budeš videl dal bude trebala manja ili veća.
U pravilu s bogatijom iglom ide manja dizna i obrnuto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju