Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini variomati - Minarelli
dhorvat:
Jel itko probao sve te silne polini variomate i koji se kako ponaša na serijskoj odnosno polini linearnoj polutci? Nikad ih nisam na svom motoru probal al me uvijek zanimalo kakvi su i koja je razlika.
A ima ih ko pljeve:
1. Speedcontrol v2003 69,90€
2. Speed kit 84,89€
3. SuperSpeed 69,99€
4. High speed 59,99
Jel je tolko dobar na minarelliju kolko ga hvale ili...? Malossi multivar je tak... nis posebno, dobar start ima. TOP je OK, jača krajnja od multivara i ubrzanje, ali nisu baš okretaji stabilni. Dajte neki video vi koji ste probali neki Polini :laughing7:
Pucam na ovog High speeda jer je najjeftiniji pa ako ga je neko probal na Polini polutci... i koji remen je uz to koristio? ???
Ili čak ovaj najskuplji s obzirom da dođe i remen i dva seta rolica i centralnih. :dontknow:
Rox-Rab:
ja sam imao taj polini kit odnosno hi speed, rolice ne odgovaraju na neki rezo auspuh preteske su, remen ko remen nis posebno jer nije kevlar, centralni dan danas imam
uglavnom najbolji mi se pokazao od ostalih sto sam imao (TPR i S6)
na startu ima puno vise momenta i ne trazi okretaje ko s6 sto sad imam
dhorvat:
--- Citat: Rox-Rab - 27 Svibanj, 2014, 15:28:50 ---ja sam imao taj polini kit odnosno hi speed, rolice ne odgovaraju na neki rezo auspuh preteske su, remen ko remen nis posebno jer nije kevlar, centralni dan danas imam
uglavnom najbolji mi se pokazao od ostalih sto sam imao (TPR i S6)
na startu ima puno vise momenta i ne trazi okretaje ko s6 sto sad imam
--- Kraj citata ---
Pričaš o serijskoj polutki ili...?
Rox-Rab:
Imao sam polutku
dhorvat:
--- Citat: Rox-Rab - 27 Svibanj, 2014, 19:34:46 ---Imao sam polutku
--- Kraj citata ---
Koju? Neku motoforce, Malossi, Polini... ili? Ne ponašaju mi se sve isto. Malossi je jako čudna bila :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju