Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Čakovec, 31.08., Nedjelja - PH Skuteri i Supermoto - Konacni dogovor str.2

<< < (11/18) > >>

HoX-Sr:
mali osvrt na jucerasnji dan.... prezakon bilo...benjs,robi,milja i ja krenuli voznjica za pet , deckima 70 setke ide ko blesave putna brzina se nije spustala ispo 70km/h  :glasses9: :headbang:

braci mavrek sve cestitke , bilo je dobro moglo je i malo bolje al sve u sve super ...roby nije imao srece jucer al glavno da je on ziv i zdrav stigo doma a i luna nasa naturpijana  :icon_thumright:

stavim slike kad prebacim s fotica....

HoX-Sr:
evo prve slikice , vadjenje bregaste i bosch pumpe prije trke s stalkera ...mladjem mavreku je hitno trebalo

ugradnja...

donator organa  ...jadan

LunaPia

braca Mavrek , glavni krivci za sve ;D

i senzacija za kraj ....da da uspio je prvi puta da je iznad tla a da ne lezi u krevetu ...ova guma sluzi da ublazi pad pri silasku

ZG Hrc:
Daj te slike metnite tu...

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=8507.0

zaprudanec:

--- Citat: HoX-Sr - 01 Rujan, 2008, 10:44:15 ---mali osvrt na jucerasnji dan.... prezakon bilo...benjs,robi,milja i ja krenuli voznjica za pet , deckima 70 setke ide ko blesave putna brzina se nije spustala ispo 70km/h  :glasses9: :headbang:
braci mavrek sve cestitke , bilo je dobro moglo je i malo bolje al sve u sve super ...roby nije imao srece jucer al glavno da je on ziv i zdrav stigo doma a i luna nasa naturpijana  :icon_thumright:

stavim slike kad prebacim s fotica....

--- Kraj citata ---

kaj ste stajali?

:toothy9: :toothy10: :laughing9:

veky402:
...hvala ti jos jedanput kaj si mi složio alarm...za ćevape nemaš brige...budemo riješili...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju