Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Čakovec, 31.08., Nedjelja - PH Skuteri i Supermoto - Konacni dogovor str.2
ChRiStIaN:
--- Citat: Poggiali - 31 Kolovoz, 2008, 04:01:03 ---ja idem u oroslavlje na trku :hello:
--- Kraj citata ---
kad je i di??
efz:
--- Citat: KicHo7 - 31 Kolovoz, 2008, 09:51:28 ---kad je i di??
--- Kraj citata ---
U centru Oroslavja , pocinje u 14 sati!
Benjamin:
Eto mi se vratili...isli Ja,Robert i Hox i Milja...ostali papci se nisu pojavili...boli nas briga...mi kupili pola svinje i rostilj bacili...zajebancija ziva...ekipa za 5 u Čakovcu...svi zivi i nezivi bili...bilo vrlo zanimljivo puno padova i jebenih sudara...trke odlicne i prenapete...nek vam bude zao koji nisu isli...
Krenuli ujutro u 9 40 ispred SA...lagana voznjica 80-90kmh....stali u marofu...popili pice ohladili pile...gas dalje za cakovec...sreli se prije s greenlightom...osli kupiti mesine za rostilj...i onda na stazu....
..stigli za nekih sat i pol dva...bili cijeli dan tamo tjerali zajebanciju...i svadali se s sudcima....onda ja slozio alarm decku tu s foruma..i ostal mi cevape duzan to za sljedeci put....
oko 4 krenuli nazad...po plinu cijelo vrijeme oko 100kmh..luna juri ko luda..stalker isto...prosisali murijake neke i mahali nam da usporimo...mi dalje po plinu...stali na pol puta opet malo ohladiti..i gas dalje..i svi osli kod hoxa malo...i onda tam jos zapalili rostilj...napapali se i sad mso doma...
dan prejeben toplo sunce sve zakon...hox izgorio na suncu...sad je ko paprika...
mislim da je to to ukratko..buju decki metnuliu slike jos i sve 5...
pozz do sljedeceg puta...
robert:
vožnja u čakovec i utrke su bile prva liga, a za mene je sve između čisto sranje koje želim jako brzo zaboraviti!
detaljnije možete u mome projektu čitati!
slike utrka i sexy divljakuše sutra ovdje!
robert:
:angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju