Tehnički kutak > Tuning skutera
keeway setup misljenje
emir_tz:
zdravo :icon_thumright:
imam keeway f-act i na njemu se nalazi malossi vario,malossi remen,malossi centralna zuta opruga,malossi linearne poliuke,malossi fly kvacilo,malossi rolne i bijele oprugice,auspuh leo vince tt,i motofornce zvono kvacila.na njemu se nalazi neki karburator leader i htio bi ga zamjeniti da li sa dellorto 17,5 ili Stage6 MK II Dellorto 19 Black Edition.sta vi mislite koji bi najbolje odgovaro.karburator bi sada stavljao na serijski cilindar.svi odgovaori su dobro dosli.
fortumo33:
--- Citat: emir_tz - 22 Svibanj, 2014, 09:13:18 ---zdravo :icon_thumright:
imam keeway f-act i na njemu se nalazi malossi vario,malossi remen,malossi centralna zuta opruga,malossi linearne poliuke,malossi fly kvacilo,malossi rolne i bijele oprugice,auspuh leo vince tt,i motofornce zvono kvacila.na njemu se nalazi neki karburator leader i htio bi ga zamjeniti da li sa dellorto 17,5 ili Stage6 MK II Dellorto 19 Black Edition.sta vi mislite koji bi najbolje odgovaro.karburator bi sada stavljao na serijski cilindar.svi odgovaori su dobro dosli.
--- Kraj citata ---
17,5 ako ne planiras kit uskoro jer sa 19 bi dobio preveliku potorsnju a nebi dobio nikakvu razliku naspram 17,5. Mozda jedino malo bolji odaziv gasa ali to ne vrije radi 2-3 litra goriva vise.
Aprilia sr70:
Taj tvoj karb je 16mm i pakuje se na keeway,sprint itd.
I ne treba ti veci karb od 16mm..Samo ces dobiti vecu potrosnju nista drugo. :)
emir_tz:
imam u planu uzimati malossi sport 50cc.a znam da je moj 16-ka ali u njega se nemoze ubaciti veca dizna od 62
fortumo33:
--- Citat: emir_tz - 22 Svibanj, 2014, 11:17:08 ---imam u planu uzimati malossi sport 50cc.a znam da je moj 16-ka ali u njega se nemoze ubaciti veca dizna od 62
--- Kraj citata ---
Uzmi 17.5 i ne treba ti nista vise. Ja sam malossi sport 70 vozio na 17.5 i bio je sasvim dovoljan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju