Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem ili ne?! Benga...
Keky.sb:
Ja prijeđem 160 - 170 km i rezerva bode u oči, ali tvoj ne bi smio toliko trošiti. Moj sukne oko 5 i pol litara, ali ja imam vx200. Trošio je nešto ispod 5 litara (oko 4,5 litre) dok je sve bilo serijala. Tako bi trebao trošiti i serijski vxr, nešto ispod 5 litara. Nešto ne štima.
Znači prijeđem 160 - 170 km i još imam cca 3 litre rezerve. Otprilike prijeđem nešto preko 200 km sa ful tankom.
devilldey:
--- Citat: SlowRider - 25 Kolovoz, 2008, 10:28:27 ---Kod vecine piaggia i gilera gorivo curi na iberlauf kada se hoce natociti do cepa.
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3:
Na svim novijim vozilima vozilima autima ,skuterima, motorima ... gorivo curi na iberlauf ako ga natočiš do čepa
kOvA[SP2]:
pogledaj da ti se nije slucajno karburator zacepio pa ga procisti malo i dizne naravno tako se i meni desavalo ...
ChRiStIaN:
--- Citat: kOvA[SP2] - 27 Kolovoz, 2008, 00:30:05 ---pogledaj da ti se nije slucajno karburator zacepio pa ga procisti malo i dizne naravno tako se i meni desavalo ...
--- Kraj citata ---
da se to dogodilo nebi odna isao kak treba...ovak se fkt trga...leti ko luuuud...sam da trosi manje :(
RideRR4EveRR:
Što se tiče potrošnje hm neznam a što se tiče tankanja do čepa mislim da nemaš razloga za brigu . Sad sam se upravo vratio sa benzinske išo sam po prvi put na inu i po prvi put natankat baš do čepa i napunim do čepa i ko neki vakum da mi je vuko u rezervar onaj pištolj i ja izvučem i onako zrak ko da povuče. Odem platit benzin i pogledam na motor a ono ispod jezero :icon_biggrin: . Pogledam ispod motora na iberlauf onako mokar od benzina reko to je to ... Izgleda je to normalno runnerima. sad čemo vidit kolko ču proč sa punim tankom. prosječno pređem oko 90 km sa 5 litara i ostane mi do benzinske :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju