Tehnički kutak > Tuning skutera
Filter zraka(mjere)
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Devil1357 - 23 Svibanj, 2014, 20:10:57 ---nije bas serijala stavio sam kit 70 a cuj ja sam dosta u brdovitom kraju i dossta uzbrdica al ovaj ni s kitom nije bas nesto lol :icon_scratch:
pa nez sad sta bi jos mogo stavit da mi ide bar 40 uz brdo....sad ide 30 al je dosta veliko brdo...najboloe bi bilo staviti drugi variomat i federe od kvacila :hmh:
--- Kraj citata ---
od 4t nemozes nista bolje ni ocekivati. Ujesto gljive bolje ustelaj prijenos i to je to otprilike
Devil1357:
--- Citat: Erestor - 26 Svibanj, 2014, 11:41:24 ---S obzirom na to sto ces dobiti preformansi je mozda vise osjecaj nego stvarne preformanse a kao sto sam rekao murija nema kaj raditi nego hebe nas skuterase za sve kaj im se sprdne bilo da im se ne svidja kako ti je glasan skuter a nedo bog da te ulove sa pistoljem da idem 60 na sat onda se izive vise nego na kriminalcima
sve to stoji:) al ja zivim na selu i rijetko bas tu pređu i da 1 su me hvatali i ja bez kacige a motor bez registracije i sta mi drugo ostalo nego pobjec ahaha skrenuo van ceste i tjt tu bar kod nas je to lako:)
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju