Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica shot VELIKI PROBLEM

<< < (3/3)

CeRo23:

--- Citat: CeRo23 - 20 Svibanj, 2014, 20:46:15 ---
--- Citat: martinnkrste - 19 Svibanj, 2014, 02:42:40 ---Zdravo svima imam problem sa shot prethodno sam vozio reverse sad sam namestio shot na mhr replicu 19 mm  delorto sa 88 diznom skuter neche da startuje trebaju mu 20tak metara da bi pokrenuo obrt i da trgne kao sto treba... vozim 3.8 rolice i hocu da naglasim da SKUTER SA 88 DIZNOM W16 IGLICOM SA BILO KAKVOM FILTEROM NECHE DA STARTUJE ALI BEZ FILTER POLETUJA MOLIM VAS ZA POMOCH

--- Kraj citata ---

tvrđe opruge na kvačilo !!

nikakve dizne ni airbox

--- Kraj citata ---

i jos da nadodam ako imas serisku svijecicu to ti je jos edan pd problema, Stavi BR9EIX ili BR9EG, imat ces jacu iskru i to famozno trokiranje ce bit puno puno krace

martinnkrste:
danas su mi rekli o tvrdzim federima sutra cu da probam to idem na crne malossi prvo cu da probam na slobodni hod ako ne ide onda idem na 82 dizna ako ide na slobodni hod onda da idem na plavi ili crni malossi federi?

martinnkrste:
danas sam probao na praznu radilicu upalio sam motor ali ipak ne kreva obrtaj kako treba sutra cu da probam sa maliju dizni i ako ipak ne ide otkazujem se neznam sta da radim

runner_sp180:
da si reko da bez filtera motor poleti, a bez filtera dobijes vecu kolicinu zraka, s filterom imas manju kolicinu zraka. decki su ti napisali gore smjesa ti nemaa dobar omjer, odnosno trebas manju glavnu diznu ili probat s gljivom sa tom diznom koju vec imas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju