Tehnički kutak > Styling skutera
Aerox plastike
crogenie:
Blago se vama sa aeroxima... Meni jedna bocna plastika došla 450kn i to na crno, dok mi prednja crna 800kn. Za popizdit, a da ne govorim kako su otoprne na udarce. Strašno. :-X
SlowRider:
--- Citat: crogenie - 31 Kolovoz, 2008, 23:53:36 ---Blago se vama sa aeroxima... Meni jedna bocna plastika došla 450kn i to na crno, dok mi prednja crna 800kn. Za popizdit, a da ne govorim kako su otoprne na udarce. Strašno. :-X
--- Kraj citata ---
Jbg peugeot, zna se kakve su njihove cijene opcenito u ovlastenom servisu.
te-te-ac:
ajde jel ima ko zainteresiran za kupnju ovih fensy plastika pa da meni proda stare - jer mi je stvarno glupo kupit nove i busiti ih
ajde :toothy10: :happy8:
mhr-team:
ma pugeot dijlovi su opcenito preskupi... ali vrijede (to sam osjetio kad sam pao i kada sam ih sada preradjivao tj. iskruzivao)
ja i frend smo se sa nekih 60km/h zakačili u parkiranog yuga... mi smo pali a motor je strugao oko 7-8m po cesti.. kad sam ga digo nista, samo na par mijesta ogreban, niti jedna plastika nije pukla, a i ogrebotine su ukupne povrsine mozda ko 3 tipke na tipkovnici...
White:
--- Citat: crogenie - 31 Kolovoz, 2008, 23:53:36 ---Blago se vama sa aeroxima... Meni jedna bocna plastika došla 450kn i to na crno, dok mi prednja crna 800kn. Za popizdit, a da ne govorim kako su otoprne na udarce. Strašno. :-X
--- Kraj citata ---
pežo....spojler za sf zadnji 500kn novi :sign10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju