Tehnički kutak > Styling skutera
farbanje plastika
Crni91:
..evo jedno pitanje da ne otvaram novu temu.......zelim farbati felge i deklo, jel to mogu istom farbom kao za plastike....oce li se skidat boja....btw ovaj sta farba pece kad ofarba....hvala :headbang: :headbang:
2TDottore:
--- Citat: Crni91 - 16 Rujan, 2008, 14:35:34 ---..evo jedno pitanje da ne otvaram novu temu.......zelim farbati felge i deklo, jel to mogu istom farbom kao za plastike....oce li se skidat boja....btw ovaj sta farba pece kad ofarba....hvala :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Samo pjeskarenje i plastificiranje dolazi u obzir kaj se tice takvih dijelova. :icon_thumright:
Crni91:
...a zna li netko koliko dode pjeskarenje ili plastificiranje u crnu boju...ne razumin ovo pjeskarenje...jel moze to u crno
2TDottore:
prvo ti se pjeskari da ti se skinu sve masnoce i prljavstine sa metala ili ako je malo osteceno to pobrusis prije i kad ispjeskaris nista se ne vidi.onda ti se to plastificira i stavlja u pec na mislim oko 350 stupnjeva da se lijepo primi na taj pijesak.Imas dvije varijante plastificiranja.Prva ti je sjajno koje izgleda kao da je ofarbano ali je 10 puta bolje jer se nemoze lagano izgrebat ko boja a druga mat koja ti je onak malo hrapava varijanta i naravno nije sjajna.
2TDottore:
kaj se tice cijene ja sam dao dekl da se pjeskari i plastificira i ispao me ak se dobro sjecam 100kn sto su ti dva autolak spreja s kojima se extra namucis da tak pofarbas.A felga od velikog motora ti je pjeskarenje+plastificiranje 150kn.Takva je cijena kod covjeka kod kojeg ja nosim a kod drugih neznam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju