Tehnički kutak > Garaža
Derbi GP1 by MarinM
bjelaa:
prednja guma mi se pari da je pre pre losa haha ,bolje to promini da nebi nakon prve kise morao sve nanovo bojat kad ti odklize negdi :)
MarinM:
Ne vozi se po kiši xd promjenit ću kad bude para,prioritet je rega
Ivan46:
lijepo si ga sredio. :icon_thumright:
ti si imo sve vrste skutera,ja samo neznam kako ti vise nedosadi te 50-tke voziti.
i svaka cast svaki skuter koji si imo si lijepo sredio,vidi se da imas volje sarafati. ;D
balicdim:
oovo izgleda odlično.... sad sam ljubomoran jer je moj sa plastikama kao da je iz WWII .... koliko te izašlo lakiranje ako nije tajna kućne radione?
jel deklo dobilo neki lak ili je samo uglancano?
vidim da si uzeo originalne crne "indikatore smjera kretanja" što nisi stavio one iz 125/250tke u rep
MarinM:
Hvala hvala :)
--- Citat: balicdim - 14 Svibanj, 2014, 18:00:00 ---oovo izgleda odlično.... sad sam ljubomoran jer je moj sa plastikama kao da je iz WWII .... koliko te izašlo lakiranje ako nije tajna kućne radione?
jel deklo dobilo neki lak ili je samo uglancano?
vidim da si uzeo originalne crne "indikatore smjera kretanja" što nisi stavio one iz 125/250tke u rep
--- Kraj citata ---
hahaha, boja oko 1200kn ugrubo a priprema kucna sve,zmigavce sam uzeo crne jer su sad u njima po 5 ledica sa svake strane pa izgleda tuning :laughing7: :laughing7: Deklo je polirano :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju