Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli spuh na kit-savjet
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 15 Svibanj, 2014, 15:08:19 ---ako trazis maksimum iz mhr replike onda gledaj auspuh koji ima isti powerband ko i cilindar
bez portanja nema optimalnog rada na c16ici odnosno islo bu to al nebude to optimalno potrefljeno
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Imao nardo na replici - previsoki okretaji i replika je izlazila iz powerbanda. Yasuni R joj lego ko budali samar. Nisam htio turpijat cilindar pa je Yasuni ostao do prodaje skutera i sluzio me odlicno
Matija97:
Ali dali je isti powerband kod recimo narda za minarelli i piaggio(koliko se sjecam ti si imao nrg-a,ili se varam? ).Vrlo vjerojatno nije,nisu isti niti cilindri vjerojatno,osim ako si pricao za minarelli,onda moj bed.ps.da nebi bilo da sam rekao da replica i nardo odlicno pasu..rekao sam samo da neznam dali je moguce pricat o istom cilindru i auspuhu na 2 razlicite masine :icon_thumright:
kupujemskut:
jog koja je onda tvoja preporuka,pokušavam nać powerband replice ali bezuspješno
ljubo46:
10400-10800 radi odlicno
JogFromYamaha:
replika daje serijska maksimum do nekih 10600-10800 sve iznad toga je gubljenje vremena
znaci c16 neces vozit na tome kako treba tako da yasuni r radi super
ako hoces jaci setup za c16 uzmi tpr-a i frgu 21 i vece
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju