Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
filiplatinovicz:
je, nakon pada franca i demokratizacije spanjolske, dopuštaju na vespa skupove u barceloni pristup i vlasnicima krmka te baotiana... jer smatraju da su to vespina djeca!
@nte:
ako lambretaša ima dovoljno (ja nisam vidio nijednog u ZG), i ako kod njih postoji barem malo entuzijazma, nek osnuju svoj klub!
@nte:
drago mi je što postoji interes za vespa klubom, ali zašto, dovraga, biti član nečeg takvog ako nisi vespaš u duši i ne posjeduješ barem jednu? kakva korist od toga? u krajnjoj liniji, zašto iz godine u godinu plaćati članarinu? :dontknow:
skuter klubova, hvala Bogu, ima dovoljno u HR.
vespa klub je samo jedan, upravo iz razloga jer samo je jedna vespaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang:
(sve ostalo su kopije, htjeli vi to priznati ili ne)
filiplatinovicz:
ili neka se pridruže krmko klubu, u osnivanju. Samo bi trebalo promijenit naziv u krmko-lambretta
filiplatinovicz:
--- Citat: @nte - 04 Svibanj, 2007, 10:55:31 ---drago mi je što postoji interes za vespa klubom, ali zašto, dovraga, biti član nečeg takvog ako nisi vespaš u duši i ne posjeduješ barem jednu? kakva korist od toga? u krajnjoj liniji, zašto iz godine u godinu plaćati članarinu? :dontknow:
skuter klubova, hvala Bogu, ima dovoljno u HR.
vespa klub je samo jedan, upravo iz razloga jer samo je jedna vespaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang:
(sve ostalo su kopije, htjeli vi to priznati ili ne)
--- Kraj citata ---
princip je isti, sve su ostalo nijanse...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju