Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
etetre:
e, moram se pohvalit, vespica mi je prosla tehnicki.... ;D ;D ;D
jos je bila tam atrakcija, ekipa kaj je tam cekala s autima je uredno uletavala kao od kud mi to? ovo nisam dugo vidio! kolko staro? kolko kubika? jel mogu sjest?, a i ovi kaj tam rade nisu uocili nikakvu manu (a bilo me strah prednje kocnice), jedino kaj dugo svijetlo nije bilo dovoljno jako, al sam ja reko da je tu princip "kolko gasa, tolko lux-a", i kao "di su mi žmigavci?", rekoh, nema ih, nisu nit planirani, tak da je sve skup skroooz fino zavrsilo..... :)
u ponedjeljak moram na muriju u heinzelovu, i to bi bilo to kaj se tice legalnosti motornog vozila....
još me sam hebe legalnost vozaca, al nadam se da bu i to bilo kroz koji tjedan riješeno....
pozdrav :hello:
etetre:
e da, jos nesto...
danas sam bio kod frendice u cvjecarnici u ulici i pricam kak sam jucer regao vespu i ukljuci se njena stara i veli: "vespa! ja obozavam vespe! mene su vozili u 60tima na vespi, kak je to bilo lepo, imam slike bum ti dofurala"... super zena, veli da je dost njezine ekipe vozilo vespe, i pazite sad ovo, da su imali vespa klub prvi u jugoslaviji i zvao se "Vespa klub Rade Končar".
pitao sam dal ima kakve jos stvari iz tog vremena, veli da ima nest fotki, a i misli da ima neke brošurice i reko sam joj da ak joj nije tesko, sve kaj ima iz tog vremena da dofura... i rekla je da nema problema, bila je skroooz sretna, vidlo joj se na licu... super mi je ta povijest vespe u nasim krajevima, bas bi to htio poblize istrazit..... :)
@nte:
kol'ko po Hrvatskoj ima vesponostalgičara, čudo jedno! :icon_thumright:
luky:
mislim da je 10 ljudi ok jer čim od ljudi tražiš ime i prezime odmah misle da si sa prekršajnog suda.sazno sam i čija se siva vespa vozi po zagrebu a dubrovačkih je tablica,to je rođak od jednog mog prijatelje koji nije registriro vespu 2 god nego se šverca na du tablicama.
jučer mi je vlasnik bikers caffea u dbk rekao da prodaje vespu od svog oca 98 god prešla je manje od 20000 km i px 150 talijanka ali najzanimljivije na njoj je boja a to je bijela ali se preljeva kao kameleon.e skoro sam zaboravio cijena je 800 eura.slikat ću je pa vam pošaljem sliku.stoji u garaži.
kad smo kod slika mislio sam vam slikat sve vespe u dbk koje su voznom stanju,ima jako zanimljivih.
sto se tiče putovanja na eurovespu sad mi je malo lakše tako da se već sad počinjem pripremat,jučer sam naprevio 50km đir po lijepom sunce ali je nisam pustio nigdje ispod 100
ko pravi pubertetlija dog u jednom zavoju nisam zamalo ostavio čelo na retrovizoru tamića.
jedino što me uvjek ubije u pojam je kazaljka od benzine 50 km full gas i ode pola rezervara.
@nte:
voli vespa popit kad ju se ganja ;D
daj nabaci sliku te vespe, baš me zanima boja :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju