Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
etetre:
ajde fino to fotkaj u sumrak..... 8) e da, vidio sam par puta u zadnje vrijeme po gradu jednu srebrnu px-icu s dubrovackim registracijama.... uvijek mislim da je to luky.... ;D al nije tak sređena ko njegova......
btw- ante i ja danas bili na voznjici do sljemena, dan bio prekrasan, provod još bolji...... :drunken_smilie:
za drugu nedjelju da se bar 5 ljudi nacrtalo, jel to jasno? :headbang:
luky:
neznam čija bi mogla bit,iako radim u dostavnoj službi mogao bi znat jer 90% motora dubrovačkih studenata ide preko nas,mogao bi biti igor hajdarhodžić muž od one maje iz divasica on voli starije motore i neke je prebacivao u zg.napravio sam slike i dobro se vidi ali nemogu ih poslat nešto mi šteka kompjuter ali sam i više nego zadovoljan danas po danu se jedva vidilo a sad je i možda i previše.
etetre imam jedan prijedlog za tebe gledao sam neke stvari sto bi mogao naručit kod SIP-a
i naletio sam na mali retrovizor samo sa narančastim okvirom ali više ta boja vuče na onako zlatnu kao što je tvoja vespa i košta 13 eura ,skinut ću sliku pa ćeš vidit jeli ti odgovara.
etetre:
aj nabaci fotku, danas mi bas falio retrovizor... :)
Kivno:
--- Citat: luky - 14 Travanj, 2007, 20:17:55 ---
--- Kraj citata ---
Ideja je super, mogo bi je i ja stavit da napokon mogu reć da vozim PILU!!! :headbang:
Imam ti ja jednu srebrnu sa crnom drškom, mislim da bi ti bolje išla od ove plave :D:
Sori, uhvatio me humor danas, inače sam kivan...
etetre:
radiću, vidi ovo....
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert,55467,19,1.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju