Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
r.e.!:
--- Citat: etetre - 11 Prosinac, 2006, 11:11:59 ---JAO! cemu logo na frontpageu, pa to nije nit zavrseno!!!!!! a i nit ne izgleda kak bi htio u finalu! molim vas maknite, to je bilo samo na brzaka sklepano u pocetnom zanosu..... :sad1:
a kaj se tice naseg kluba, mislim da godiste vespe uopce nije bitno, vazno je vespa srce, jerbo kud bi dosli da sad cjepidlacimo i odlucujemo po nekom godistu skutera, pa velimo ono: "sorry stari, vespa ti je premlada, odkantaj..." :nono: .....nema takvih špreha, osim ako ne zelimo da nas bude u klubu jednoznamenkast broj.... ....sta nam bas i nije u interesu. mislim da svaki kupac vespe barem zna neke osnovne podatke, a ako ne zna i ako je spreman nauciti - DOBRODOSAO JE!
i uopce ne vidim nekaj da se mi sad tu separiramo, jerbo to uopce nije tak, samo smo nasli zajednicki jezik u komadiću "starog železa" kojeg nekako neopisivo volimo....
eto...
poz
--- Kraj citata ---
I svima ćemo razglasiti da si ti to napravio :toothy9: :toothy9: :icon_tongue: :icon_thumright:
filiplatinovicz:
Vespa je zakon! :icon_thumright:
r.e.!:
Model Vespe svakako mora u logo, bez toga je :dontknow:
nekako nepotpun.
etetre:
--- Citat: filiplatinovicz - 11 Prosinac, 2006, 11:19:30 ---
dakle, sve sto se zove vespa može u klub... i sve one nove, s variomatom, misliš???
--- Kraj citata ---
ma neka idu svi, ja sam isto mislio jos za vespa club zagreb postavit neku gornju granicu proizvodnje i iznad toga - NEMA, ali onda bi bilo dvoje-troje ljudi u klubu, kaj bas nema nikakvog smisla.... osim za podizanje ega i gluposti tipa "mi smo face-vozimo oldtimer vespe".... nebi imao srca da mi dojde neko ko ima, kajaznamkaj.... lx-icu i htio bi se pridruziti i da mu velim "fak of!"..... a i bilo bi licemjerno, posto je vespa fan....
ja sam za druzenje, voznje, relije, pijancevanja, etc. sa sto vise ljudi koji misle isto/slicno kao ja....
:hello:
r.e.!:
potpisujem :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju