Društveni kutak > Vespa klub

VESPA CLUB CROATIA

<< < (2/219) > >>

filiplatinovicz:
sačinio sam normativne akte za nekoliko postojećih udruga pa mogu i za ovu... nije ni problem ni neki trošak. napisao sam već, od 20. se može počet konkretno delat... potrebne su svega tri osobe... za početak. naravno da je zgodno da nas bude puuuuuno više. a bit će nas, osjećam! super!

etetre:

evo nekaj sam napravil na brzaka, tek tolko da nekaj imamo, dok mi to osnujemo bit ce 100x bolji...

filiplatinovicz:
ma super je... onak zgleda naglašeno marxističko-nacionalisitčki... kak za neku ludu stranku! zupčanik i grb nutra!
inače crveno i bijelo... hmmm. crveno je boja šljakera bijelo nacije barem po wilchelmu reichu!  :toothy9:

etetre:
pa drzao sam se standarda nekih starih talijanskih vespa klubova + standarda naših drzavnih institucija, ali ovo je prvi mačić, cekaj da nađem par sati , kreativa mi je u zadnjih par dana ozbiljno u krizi, pa kad sve sjedne, bit ce bolje, obečavam.....
al nisam mogao odolit da ne napravim nekaj prvi dan.....
 :dontknow:

filiplatinovicz:
ma ne znak je ok... meni je simpa...
samo iznosim svoje slobodne asocijacije... ma pusti ludog starca da trkelja... meni Ti znakovi nisu bitni. bitni su ljudi i suština njihovih odnosa... važno je da se kužimo i da guštamo s našim vespama...  :glasses9: :glasses9: :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju