Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
luky:
lijepo je biti u mirovini i putovat svugdje ali nije baš lijepo zaslužit mirovinu na svaki način,što se tomos-a tiče neće tip da proda već sam ja pitao da mu pošaljem 2 druga ali ništa kaže on budem ja zriktal gume u vulkanizera jer ja to neznajem popravit i na proletje šnjim u šumu.reko dobr rođo samo čuvaj se međeda nisu ni oni više što su nekad bili!!!
@nte:
bio ja sad na ljeto dvijeiljadeišesto u Dubrovniku. odlično je, al gužva i cijene su :sad147:
sljedeće jutro otplovili smo na Mljet :icon_tongue:
r.e.!:
--- Citat: luky - 15 Siječanj, 2007, 17:10:48 ---
lijepo je biti u mirovini i putovat svugdje ali nije baš lijepo zaslužit mirovinu na svaki način,što se tomos-a tiče neće tip da proda već sam ja pitao da mu pošaljem 2 druga ali ništa kaže on budem ja zriktal gume u vulkanizera jer ja to neznajem popravit i na proletje šnjim u šumu.reko dobr rođo samo čuvaj se međeda nisu ni oni više što su nekad bili!!!
--- Kraj citata ---
Svatko od nas najbolje zna što je zaslužio a što nije...
A dao si mi ideju...imam dosta materijala o Tomosima pa ću i za njih otvoriti jedan topic.
Samo ne znam gdje spadaju u retro skutere ili u povijest motociklizma... :dontknow:
@nte:
u retro skutere svakako ne spadaju, jer su po obliku šasije motociklići
r.e.!:
--- Citat: @nte - 15 Siječanj, 2007, 20:48:30 ---u retro skutere svakako ne spadaju, jer su po obliku šasije motociklići
--- Kraj citata ---
Je i meni se čini. Ali ima i dosta mopeda, a opet nisu skuteri. Stavit ćemo ih u povijest motociklizma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju