Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
etetre:
E SAD GA VEC SERETE....prelazite u domenu necega kaj se zove kič i neukus... za doomsday-a mogu razumijet, on tak-inak ne vozi vespu, ali ti r.e....... :nono:
ne da NECU stavit grb, nego faaakat NEEEECUUUU, jel to jasno?
r.e.!:
--- Citat: etetre - 05 Siječanj, 2007, 10:02:08 ---E SAD GA VEC SERETE....prelazite u domenu necega kaj se zove kič i neukus... za doomsday-a mogu razumijet, on tak-inak ne vozi vespu, ali ti r.e....... :nono:
ne da NECU stavit grb, nego faaakat NEEEECUUUU, jel to jasno?
--- Kraj citata ---
Šta se dereš, ako ne čujem ne znači da sam gluh :laughing7:
Možeš ga staviti da vidimo kako izgleda a i ne trebaš...a realno gledano može i bez lente, samo zupčanik s unutarnjim sadržajem, i meni je bolja crna pozadina (ostali neka se isto izjasne) i radi jer ćeš dobit po labrnji :icon_tongue: :djirdjir:
u protivnom ću ti zaplijeniti Primaveru :toothy9: :toothy9:
etetre:
ah, odmah agresiva, to sto su te u vojsci naucili ne prenasaj u vespa club :nono:..... nije ni cudo, posto dolazis iz grada gdje se guranje prsta u guzu smatra rukovanjem.... :headbang: :laughing9:
e da, a koji datum bi nam trebao bit deadline da bude sva logistika gotova?
Doomsday:
Ma judi, jel vi oćete da van lenta stvarno bude ka u Nizozemaca, a..? :icon_scratch:
http://www.vespaclubnoordholland.nl/
I ameri imaju crven-bili-plavi osnovne boje, pa im pogledaj lentu, kako su sve lipo ukomponirali, i bojice, i zvizde... :dontknow:
http://www.vespaclubusa.org/
I to mi je hvala šta želin pomoć... :sad3:
Nikad nisan volija dizajnere, ni kad san radija pripremu za tisak... :laughing7:
r.e.!:
--- Citat: etetre - 05 Siječanj, 2007, 10:19:31 ---ah, odmah agresiva, to sto su te u vojsci naucili ne prenasaj u vespa club :nono:..... nije ni cudo, posto dolazis iz grada gdje se guranje prsta u guzu smatra rukovanjem.... :headbang: :laughing9:
e da, a koji datum bi nam trebao bit deadline da bude sva logistika gotova?
--- Kraj citata ---
Kada dođeš u u grad iz kojega dolazim i ti ćeš se rukovati, i ne gubi vrijeme nego radi i poštivaj Doomsday-a :thefinger:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju