Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
r.e.!:
--- Citat: @nte - 01 Siječanj, 2007, 13:21:56 ---nabavio sam statut našeg vespa kluba!
i prepravio ga!
još se samo moramo dogovor't ko će bit predsjednik, tajnica, čistačica i tak :laughing7:
--- Kraj citata ---
i ko će lovu čuvat :toothy9: :toothy9:
luky:
surfajući po internetu naletio sam na ova dva zanimljiva loga pa možda se može nešto izkombinirat sa našim logom
etetre:
nije cilj pokupit nekaj, nego napravit prepoznatljiv identitet. iako, dosta tih vespa klubova ima logo slicnih kontura, i tu se gubi na prepoznatljivosti..... tako da se mora onda gledat na boje korporacije, u ovom slucaju drzave. ja sam osobno koristio hrvatsko vojno (ratno) znakovlje kao vodic i vodio se skalama boja propisanih od drzave. dakle, tolko i tolko posto cyana, magente, žute i crne.... da priblizim, pogledajte vespa klub beograd, logo ama bas nicim ne predstavlja taj grad, pogotovo ne po bojama, koje su koliko se sjecam crna i crvena, a u logu su zuta i plava..... samo je popaljeno od nekud i dopisano vespa club beograd...... a tako se ne igra.... :nono:
r.e.!:
Logo je tema o kojoj se uvijek može raspravljati. Ali kada ga jednom usvojimo ne bi se više u njega trebalo dirati. Osobno, sviđa mi se onaj Etetre-ov radni prijedlig, druga inačica.
luky:
svaka čast ,treba vodit računa o svim detaljima ja sam samo htio dat jednostavno neku ideju koja se možda može u nekom drugom obliku iskoristit za naš logo.i ja sam za to da kad se jednom usvoji logo da tako ostane zauvjek.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju