Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
Doomsday:
e, taki su najgori... :laughing7:
r.e.!:
--- Citat: @nte - 29 Prosinac, 2006, 12:07:26 ---
--- Citat: r.e.! - 29 Prosinac, 2006, 12:05:44 ---
--- Citat: mrcina - 28 Prosinac, 2006, 23:40:51 ---na mirogoju
--- Kraj citata ---
obzirom na ovaj novi val poskupljenja, postat će popularna i alternativna rješenja :toothy12: :toothy12:
mirogoj će bit samo za tajkune i elitu :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
vidi ga....moderator, a offtopičari :nono:
--- Kraj citata ---
pa zato i imamo ovaj topic :icon_biggrin:
marsian:
pozdrav svim fanovima vespe, bas me zacudilo da nema vespa club u hrvatskoj pa mislim da ga mora biti,inace javljam se iz makedonije i sam posjedujem dvije vespe jednu pk 125 s, i od prije godinu dana i px 200 e,jedan put godisnje idem u Hrvatsku i bilo bi lepo provozati se na vespi ,i razmisljam kupiti jednu i cuvati je u HR.bas zbog vespamanije ,jer svako ko je jedanom osjeti gust vespe tesko bi se odvikao njega,jos jednom pozdravljam ideju o osnivanju vespa klub hrvatska! :jerk
@nte:
a jel postoji u Makedoniji Vespa klub?
r.e.!:
--- Citat: marsian - 29 Prosinac, 2006, 15:29:41 --- pozdrav svim fanovima vespe, bas me zacudilo da nema vespa club u hrvatskoj pa mislim da ga mora biti,inace javljam se iz makedonije i sam posjedujem dvije vespe jednu pk 125 s, i od prije godinu dana i px 200 e,jedan put godisnje idem u Hrvatsku i bilo bi lepo provozati se na vespi ,i razmisljam kupiti jednu i cuvati je u HR.bas zbog vespamanije ,jer svako ko je jedanom osjeti gust vespe tesko bi se odvikao njega,jos jednom pozdravljam ideju o osnivanju vespa klub hrvatska! :jerk
--- Kraj citata ---
pozdrav i dobrodošao :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju