Društveni kutak > Vespa klub
VESPA CLUB CROATIA
luky:
preoro je polje i posadio krumpir ili po dubrovačku (patate),stvarno jedino mjesto gdje se mogu odmorit i opustit je tamo.e skoro sam zaboravio,platio sam kaznu za prebrzu vožnju 23 preko dopuštenog a u autu moj stari i njegov prijatelj. i zaustavlja mene pajdo na njemu ono stražarsko odjelo zube nije počešljo bolje rečeno dvije stative nema ni jedinice ni dvice ali bio je fer.kolega mu je stajao na brežuljku preko puta i dojavio da ja dolazim kazna 30km-ova ja reko prijatelju mogu li ja tebi dat 20 i nemoj ništa pisat da ja mogu dalje a on će pa neznam ali kako hoćeš i ja izvadim 90 kn on mi reče gdje ideš ja reko na kupres e znaš i onda mi objasni gdje me još čekaju njegove kolege.
odmah sam se sjetio onog vica kad je mujo iz njemačke došo u bosnu i vozi 180km/h jer zna da u bosni nema radara ali haso policajac ga zaustavi i reče mu da je vozio prebrzo a mujo će njmu ma daj ne seri kako znaš kad nemaš radar,ma ko nema radar, suljo!!! a suljo viri iz grma,kako je prošo zuum a kako je trebo proć zuuuuuuum!!! ;D
luky:
danas sam bio u điru i slikao dvije zanimljive stvari koje sam htio podijelit sa vama,velika mi je želja provest 7 dana na ovakvoj barčici ili ti čamčiću,a ova druga slika je delfin točnije umijeće je bilo uhvatit mu peraju iako ih je bilo tri jadni zalutaju za ovakvim grdosijama.
filiplatinovicz:
lijepih li priča, o kupresu i moru... dok mi jadni jezdimo na skuter-izletu lijepom našom u zagrebačkoj okolici...
luky:
ima i u zagrebu i okolici jako lijepih mijesta jedan moj prijatelj ima "ranč" na malešnici i bilo nam je prva liga meza stolni tenis trešnje žene a di je naše zagorje a riječice i potočici prema sisku i karlovcu.
filiplatinovicz:
cujzek, ante i ja danas smo prođirali skoro 200 km, preko samobora i plješivice do jastrebarskog pa preko pisarovine do kupe kod jamnice pa niz kupu do kravarskog i preko velike gorice u zagreb... izletić za 5, od 10.30 do 16.30, uz par cuguca i tako to... bilo je super... uskoro idemo na dva dana su/ne do mora i natrag...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju