Općenito > Generalno o skuterima

Sava mc29 i tehnika ulaska u zavoj

<< < (9/14) > >>

SF2 Freak:
Malo sam driftaooo. Hh plastika niti jedna nije dobila niti crtice :D ipak je to pežo  :toothy10: :toothy10:

Beneli:
Kod mene stalno kiša :(, ali doć će maca na vratanaca, nemože ona padat kolko ja mogu čekat

Beneli:
Kad idem vježbat ukočim se, sve ide glatko do neke granice i onda kada treba spustit još skuter dolje ja ga forsiram da ga polegnem. A od toga nema ništa, samo mogu poljubit asfalt

Pa sam umjesto toga uzeo vježbat svaki put kad sjednem na skuter.
Ništa prextremno samo da mogu više opustit i neke stvari promjenit u vožnji.
Npr. vozim malo bliže iza auta(na dovoljnoj udaljenosti da mogu zakočit) i onda kada se pojavi šaht na cesti da ga izbjegnem(a kod nas ih ima pun qrac)
Da naučim koristit obrnuto skretanje i da mi ne bude to da skuter stoji nagnut ljevo,a moje tjelo nadesno (kako je sad situacija)
Ugl. kao i sve u životu ni ovo se nemože preko noći naučit

dhorvat:
Ja bi agresivno uletel u neki sporiji  i kraći zavoj pa spustit se do kud ide, noga na pod, pa kad otklizi popraviš se  :laughing7: Tak par puta i mogo buš bez noge.

Tak sam ja molasicu sprobaval  :toothy12:

Beneli:
Malo pomalo došao ja do ovog TW

Na slici se ne vidi otisak gume jer je uvijek hladna a i nije još dovoljno prešla.
To je u normalnoj vožnji kada idem u trgovinu, piće i sl. (zato je uvijek hladna)

Ide krivina pustim gas, ulazim u nju normalno (malo većom brzinom naravno) obrnuto skretanje i otvaram gas i to je to, skuter nagnut i osjećam kako zadnji kraj bježi.
Ugl. svaki dan u svakoj vožnji vježbao i jednostavno dobio taj osjećaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju