Općenito > Propisi
Crveno stani stoj.
Keky.sb:
--- Citat: Tommek - 23 Kolovoz, 2008, 03:36:11 ---eo danas sam prosao kroz "crveno"... priznajem pocelo se paliti zuto i nisam vidio priliku da stanem,vozio 50 60.
i prodjem kad ono 500m dalje blica neko iza.gledam koji k.
ono murjander jos vozim 70 i kontam zbog blokada.kaze crveno,upise podatke.
dok stojim lik iz slavonskog doma preko 2 pune linije,telefon u ruci bez pojasa i isprica se murjaku i owaj ga pusti hahah.idiot.
meni nikaki papir nije dao.kaze da cekam da mi stigne posta.pitam kolko lowe.kaze od 3-5k kuna.
imam 17 5 god.
što me ceka?
--- Kraj citata ---
Čeka te novčana kazna i to je to. Kazna za prolazak kroz crveno i eventualno 500 kn za blokade ako su skužili da voziš brže od 50 km/h. Kakvih ukora? Nema toga, samo lova. Ako znaš složiti priču, baci to na pair i prodaj u sudu. "Maloljetan, ne radim, nemam otkuda platiti i sl." Traži makar blažu novčanu kaznu jer dosta puta prođe. Ovisi kakav je sudac/sutkinja. Probaj direktno otići toj/tome koja/koji ti se potpiše na čestitku i složi sto muka i jada i možda prođe. Ako ti je to prva veća kazna, obično prolazi. Znam neke kojima je to prošlo pa probaj. Ništa te ne košta probati i sretno.
Tommek:
i ša nema nis dobrotvorno ni takve akcije?
mrcina:
ode vozačka na bubanj
Keky.sb:
--- Citat: Tommek - 25 Kolovoz, 2008, 10:13:24 ---i ša nema nis dobrotvorno ni takve akcije?
--- Kraj citata ---
Imaš. Od prije godinu dana. Prije nije bilo to sve kako treba i samo kažeš da ćeš raditi za "opće dobro na slobodi" i ništa, a sada moraš odraditi koliko ti sati sud odredi, pa zasuči rukave.
IZd:
--- Citat: Keky.sb - 25 Kolovoz, 2008, 02:32:19 ---
--- Citat: Tommek - 23 Kolovoz, 2008, 03:36:11 ---eo danas sam prosao kroz "crveno"... priznajem pocelo se paliti zuto i nisam vidio priliku da stanem,vozio 50 60.
i prodjem kad ono 500m dalje blica neko iza.gledam koji k.
ono murjander jos vozim 70 i kontam zbog blokada.kaze crveno,upise podatke.
dok stojim lik iz slavonskog doma preko 2 pune linije,telefon u ruci bez pojasa i isprica se murjaku i owaj ga pusti hahah.idiot.
meni nikaki papir nije dao.kaze da cekam da mi stigne posta.pitam kolko lowe.kaze od 3-5k kuna.
imam 17 5 god.
što me ceka?
--- Kraj citata ---
Čeka te novčana kazna i to je to. Kazna za prolazak kroz crveno i eventualno 500 kn za blokade ako su skužili da voziš brže od 50 km/h. Kakvih ukora? Nema toga, samo lova. Ako znaš složiti priču, baci to na pair i prodaj u sudu. "Maloljetan, ne radim, nemam otkuda platiti i sl." Traži makar blažu novčanu kaznu jer dosta puta prođe. Ovisi kakav je sudac/sutkinja. Probaj direktno otići toj/tome koja/koji ti se potpiše na čestitku i složi sto muka i jada i možda prođe. Ako ti je to prva veća kazna, obično prolazi. Znam neke kojima je to prošlo pa probaj. Ništa te ne košta probati i sretno.
--- Kraj citata ---
Sve ti je rečeno...pa ako sutkinja odluči ima diskrecijsko pravo da ti smanji kaznu na minimalnu i da ti NE oduzme vozačku dozvolu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju