Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco Vitality "molim pomoć pri sređivanju"

<< < (2/2)

marko0091:
definitivno češ više dobit sa auspihom i naravno dobro uštelanim prijenosom nego kitom na serijskom auspuhu, po meni to nema smisla ni isprobavat

markomar993:
ok, onda prvo ide auspuh, sad me zanima još ako stavim auspuh i kit a karburator ostane tvornički koliko ću imat smage i brzine jer ako sve to promijenim trošit će veće nekih 8l/100km ali to nije problem nego je problem šta ima mali rezervar pa ću moš proć maksimalno 50-60km s jednim rezervarom.

i još ja skuter koristim za veće relacije znam napravit 80+ km u komadu pa me zanima jeli to pametno s kitom, mislim da nebi šta išlo kako ne treba.

jure vd:

--- Citat: markomar993 - 04 Svibanj, 2014, 17:19:56 ---ok, onda prvo ide auspuh, sad me zanima još ako stavim auspuh i kit a karburator ostane tvornički koliko ću imat smage i brzine jer ako sve to promijenim trošit će veće nekih 8l/100km ali to nije problem nego je problem šta ima mali rezervar pa ću moš proć maksimalno 50-60km s jednim rezervarom.

i još ja skuter koristim za veće relacije znam napravit 80+ km u komadu pa me zanima jeli to pametno s kitom, mislim da nebi šta išlo kako ne treba.

--- Kraj citata ---
stojadin toliko nebi potrošio,da 8 litaraa  :headbang:
moj troši sa oim tim šta piše,4ipo litre... nije ti zdravo tolike distance sa seriskim karbom12 na kit i auspuh.. spalit ćeš klip,zaribat ga ..samo malo da ga duže držiš full gasu

markomar993:
znam da izgleda čudno ali sad troši 4l/100km a samo sam stavi sportski filter, prijatelj mi ima novog runera stavi je auspuh na njega širu duznu i malo lakše kuglice i trošimu 7l/100km, tako da i ja očekujem veću potrošnju.

a bi li se umisto da minjam karburator mogla stavit šira dizna.

a šta se tiče novog karburatora kad uzmen oćeli ga trebat štelat.

marko0091:
uzmi drugi karb, a naravno da će ga trebat uštelat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju