Općenito > Generalno o skuterima

Dvojba oko skutera!!!!!

<< < (2/4) > >>

SlowRider:
A sto je sa ovim novim Kymcom agilitijem koji ima 16" kotace :icon_scratch:

Agil:
tebi definitivno odgovara četverotaktaš...draže ti je ljetovati i odmarati na suncu, nego pričati u uskom krugu prijatelja kako zamijeniti primar i sekundar kako bi uhvatio 90 km/sat s 50 ccm, više te oduševljava bijeli kruh kod šiptara nego pretjecanje Rossija u zadnjem krugu, tata ti nije obećao Gileru Runner ako položiš popravni iz matematike i hrvatskog jezika, nego bi se samo vozio do faksa, vjeruješ u ravnopravnost spolova, a vrhunac seksualnosti ti nije uvijanje poremećene jadnice dok pijana gomila urla, ...čak i novine čitaš...

definitivno ti nisi bajker, nisi čak niti njihov jadni podmladak - dvotaktaš, ti si definitivno četverotaktaš....

nažalost, standardni 50 ccm 4T četvorotaktaši su nejaki, mlohavi i nemoćni...tek s ugradnjom 80 ccm kita znat ćeš da imaš bolji, trajniji, ekološki čistiji scooter s pristojnim zvukom i iskoristivošču goriva večom od 14 %....ukratko bolji skuter od bilo kojeg serijskog dvotaktaša ( odblokiranog)

--- Citat: SlowRider - 22 Kolovoz, 2008, 23:02:48 ---S sto je sa ovim novim Kymcom agilitijem koji ima 16" kotace :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ja da sad kupujem skuter kupio bih Kymco Agility city..i naravno ugradio mu kit 80 ccm

mhr-team:
ja bih za 7000-8000kn uzeo polovni skut tipa piaggio, gilera, yamaha, peugeot... jer vjeruj mi da su ti skuteri polovni bolji, brži, kvalitetniji,... od novih kineza i sl.

SlowRider:
Pa ugradnjom 80ccm ces vise zagadjivati atmosferu i kako ces onda proci na eko testu  :nono:
A tko bi drugi nego kinez, prodajem u dijelove xxxxx skuter 2007. god. Nikad nisam imao priliku vidjeti neki skuplji skuter koji je jos nov da ide u rashod. Bolji od bilo kojeg serijskog dvotaktasa gore sa popisa. Neda mi se uzimati fotic u ruke i neke stvari dokazivati...

X-Thug:

--- Citat: Agil - 22 Kolovoz, 2008, 23:05:26 ---tebi definitivno odgovara četverotaktaš...draže ti je ljetovati i odmarati na suncu, nego pričati u uskom krugu prijatelja kako zamijeniti primar i sekundar kako bi uhvatio 90 km/sat s 50 ccm, više te oduševljava bijeli kruh kod šiptara nego pretjecanje Rossija u zadnjem krugu, tata ti nije obećao Gileru Runner ako položiš popravni iz matematike i hrvatskog jezika, nego bi se samo vozio do faksa, vjeruješ u ravnopravnost spolova, a vrhunac seksualnosti ti nije uvijanje poremećene jadnice dok pijana gomila urla, ...čak i novine čitaš...

definitivno ti nisi bajker, nisi čak niti njihov jadni podmladak - dvotaktaš, ti si definitivno četverotaktaš....

nažalost, standardni 50 ccm 4T četvorotaktaši su nejaki, mlohavi i nemoćni...tek s ugradnjom 80 ccm kita znat ćeš da imaš bolji, trajniji, ekološki čistiji scooter s pristojnim zvukom i iskoristivošču goriva večom od 14 %....ukratko bolji skuter od bilo kojeg serijskog dvotaktaša ( odblokiranog)

--- Citat: SlowRider - 22 Kolovoz, 2008, 23:02:48 ---S sto je sa ovim novim Kymcom agilitijem koji ima 16" kotace :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ja da sad kupujem skuter kupio bih Kymco Agility city..i naravno ugradio mu kit 80 ccm

--- Kraj citata ---
hahaha  :toothy12: :toothy12:

@spyd3r:  od ovih sta si ti nabroia Luna...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju