Općenito > Generalno o skuterima
I JA VOZIM OD DANAS RUNNERA
Mr J:
--- Citat: roby 71 - 09 Prosinac, 2006, 19:55:12 ---hvala na svim željama sad preko zime malo ću ga pregledati i ako treba ponešto i promjeniti
imam ugrađenu blokadu i snjom jedva navuče 45 dobio sam ga s punim rezervarom ali gorivo
brzo nestaje kupio sam seleniju hi scooter 2tech ulje za mješavinu
obloge od zadnje kočnice čine mi se loše gdje kupiti nove??? :angel5: :angel5: :angel5: :angel5: :angel5: :angel5: :angel7: :angel7: :angel7: :angel7: :angel7:
--- Kraj citata ---
A trebali bi ti imati u piaggiovim ducanima a i u drugim ducanima za motocikle se mozes raspitati, sada neznam za Slatinu di koji ducan sto ima...
filiplatinovicz:
u zagrebu skoro svi imaju skoro sve! :toothy9:
Hrastinski:
--- Citat: roby 71 - 09 Prosinac, 2006, 19:55:12 ---hvala na svim željama sad preko zime malo ću ga pregledati i ako treba ponešto i promjeniti
imam ugrađenu blokadu i snjom jedva navuče 45 dobio sam ga s punim rezervarom ali gorivo
brzo nestaje kupio sam seleniju hi scooter 2tech ulje za mješavinu
obloge od zadnje kočnice čine mi se loše gdje kupiti nove??? :angel5: :angel5: :angel5: :angel5: :angel5: :angel5: :angel7: :angel7: :angel7: :angel7: :angel7:
--- Kraj citata ---
ak hočeš da ti skuter ide mora trošiti!!
najbolje ti je da i dalje stavljaš tu seleniu !!
StreetRunner:
--- Citat: Mr J - 09 Prosinac, 2006, 20:41:02 ---
--- Citat: roby 71 - 09 Prosinac, 2006, 19:57:49 ---e da sipati euro super 95 ili super 95??
--- Kraj citata ---
Eurosuper 95
--- Kraj citata ---
Zašto solit more kad je slano?Do prije godinu dana svi smo sipali super 95 i niko nije ima problema.Eurosuper 95 ima neznatno manje sumpora jer je prilagođen europskim normama.
Genesis051:
ja povremeno stavim eurosuper 100 BS (kažu da to znači: bez sumpora)... na OMV-ovim stanicama... (inače u međuvremenu Eurosuper 95 kod INA-e...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju