Tehnički kutak > Injection
Ditek proždire svećice
Lenko:
Meni preostaje samo da stavim Full sintetiku, po mogućstvu AGIP, koje proizvođač preporučuje...pa ćemo videti...
du_vlaho:
--- Citat: JogFromYamaha - 18 Rujan, 2014, 21:24:24 ---zaboravil si na malossi naljepnicu koja mora biti na bocnoj plastiki di je pumpa goriva :laughing7:
ajd jos ko ima kreativan odgovor? za sada ide svjecica vlahi jer je jedini ponudio odgovor
--- Kraj citata ---
To se sad ko izvlacis jer znas da meni to neće trebat :icon_biggrin:
Znam kako je bilo imati diteka koji ždere svjećice... prije koliko bi uštedio na gorivu na svjećicama bi potrošio... čak i gore, svako 50km nova svjećka...
Mislim da tu ima utjecaj Graletov auspuh... on sigurno zna i neće da otkrije tajnu koliko vune treba u auspuh... garant :laughing7:
Corector:
Ditech jače trokira sa rezo spuhom.
Katalizator nema veze sa svijećicama.
Vlaho, koju svijećicu sad koristiš?
Što podrazumijevate pod pojmom kada kažete otišla svijećica? Doslovno krepa da motor više ne pali i vozi, ili trokira na srednjim otvorima gasa?
Samo full sintetika i gas :toothy10:
I ne znam jeste li primjetili, trebao bi, dok je motor hladan, ljepše raditi nego kada se ugrije.
Corector:
Izvadio sam svijećicu od ditecha koja je nenormalno radila sranje tako da je motor trokirao na 1/4 do 3/4 gasa, znači samo full gas ili malkice manje od toga je čist rad, s povremenim prekidom ili propucavanjem. Stavim novu i sve ok.
Međutim, stavim tu razjebanu svijećicu od ditecha u mašinu sa karburatorom, motor radi savršeno bez trokiranja ??? ??? ??? ??? WTF
JogFromYamaha:
svaka svjecica kaj ti crkne slobodno ju das meni ;D
kak si stavil na karb kad karb ima 14 svjecicu a ne 10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju