Ostalo > Svijet računala i mobitela

laptop nece digne windows

<< < (2/4) > >>

shadow:

--- Citat: neos 123 - 30 Travanj, 2014, 11:53:07 ---eo posto vidim da se razumite da i ja pitam meni je komp riknuo vecer prie sve radi ujutro nece da upali kad stisnem botun nikakvih reakcija,,napajanje radi jer kad spojim mis on svjetli ono i kad na napajanju ugasim na botun prestane znaci po meni napajanje valja sta jos moze bit?

--- Kraj citata ---

mozda te zeza tipka za paljenje  :laughing7:
probaj spojit pinove za paljenje na maticnoj i vidi oce li raditi

neos 123:
probao i to nece nista

Lenko:
šta da ti kažem...ako nema nikakve slike posle paljenja, ja mislim da je grafička u pitanju...probaj da ga povežeš na neki spoljašnji monitor...ako prikaže sliku, onda je tvoj monitor dikili...ako opet ne pokaže ništa, grafočka...mada ne mora biti, ako kako sam te shvatio...

IceMan:
ok, probat cu veceeras, a zasto se cuje beep kad se stisne bilo sta na tipkovnici?

skoda90:

--- Citat: neos 123 - 30 Travanj, 2014, 11:53:07 ---eo posto vidim da se razumite da i ja pitam meni je komp riknuo vecer prie sve radi ujutro nece da upali kad stisnem botun nikakvih reakcija,,napajanje radi jer kad spojim mis on svjetli ono i kad na napajanju ugasim na botun prestane znaci po meni napajanje valja sta jos moze bit?

--- Kraj citata ---

Napajanje u stand by bi trebalo davat 5v koliko treba za usb tako da nemora bit da je ispravno.
Najbolje komponentu po komponentu ispitat u drugom kompu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju