Općenito > Propisi

Voznja tijekom polaganja

<< < (5/7) > >>

dino gp1:

--- Citat: dhorvat2 - 02 Rujan, 2008, 04:01:30 ---Evo ovako:

1. UVJETI ZA UPRAVLJANJE VOZILIMA

Članak 196.

(...)

(5) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom u prometu na cesti, a isteklo mu je važenje vozačke dozvole te ako je ispunio uvjete za upravljanje motornim vozilom, a nije mu izdana vozačka dozvola.
--- Kraj citata ---

Prijatelja su zaustavili a nije mu bila izdana dozvola ( b kat.) i ništa, samo su mu rekli da se ne vozi dok mu se dozvola ne napravi!

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: interceptor - 23 Kolovoz, 2008, 19:02:19 ---
--- Citat: mrcina - 23 Kolovoz, 2008, 12:58:20 ---ha dečki tko ima muda vozi se pa kasnije ispašta.

--- Kraj citata ---
Ja imam muda !!! vozim se već evo 4 godine bez vozačke i registracije !! smrdljivi panduri su me uhvatili samo jednom i to prije 2 godine.....nisam gledao i pandur izletio pred mene sa "crvenom lizalicom"..i onda sam stao.....i dobio samo opomenu.....a od tada redovito bježim pandurima.....nemože ni jedan pandur bit pametniji i brži od mene u mom selu....vozio on enduro od 900 ccm ili onaj boxer BMW....mislim da je on 990 ccm.......u mom selu nemaju šanse protiv mene....

--- Kraj citata ---
smekeru

2TDottore:

Članak 196.

(...)

(5) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom u prometu na cesti, a isteklo mu je važenje vozačke dozvole te ako je ispunio uvjete za upravljanje motornim vozilom, a nije mu izdana vozačka dozvola.

--- Kraj citata ---

Kaj si lud.Ja sam platio 2000kn.Kaj se ne sjecas.

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 07 Rujan, 2008, 09:38:52 ---

Članak 196.

(...)

--- Kraj citata ---

Kaj si lud.Ja sam platio 2000kn.Kaj se ne sjecas.

--- Kraj citata ---

Sad si ti pametniji od zakona. Daj ČITAJ! "Ako je ispunio uvjete...!!" Ti nisi još ispunio uvjete kad su te zaustavili!

To kaj su vas policajci pustili to je njihova dobra volja. A vi se igrajte sa zakonom. Došo bude jedan nadrkani policajac pa vam budu tata i mama platili hiljadu ili dve hiljade kuna kazne. Kaj vam je sila toga?

Iwo SR Tuono:
ispunjeni su uvjeti kad imaš uvjerenje o završnom ispitu. To je milja kuna kazne. Mislim da je dalje bespotrebna rasprava.
Znači možeš al nesmiješ. Tj smiješ ako imaš 1000kn na bacanje, al bolje pričekat vozačku par dana pa si uzet auspuh za skuter nego dat plavcu tisuću  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju