Općenito > Propisi
Voznja tijekom polaganja
interceptor:
--- Citat: mrcina - 23 Kolovoz, 2008, 12:58:20 ---ha dečki tko ima muda vozi se pa kasnije ispašta.
--- Kraj citata ---
Ja imam muda !!! vozim se već evo 4 godine bez vozačke i registracije !! smrdljivi panduri su me uhvatili samo jednom i to prije 2 godine.....nisam gledao i pandur izletio pred mene sa "crvenom lizalicom"..i onda sam stao.....i dobio samo opomenu.....a od tada redovito bježim pandurima.....nemože ni jedan pandur bit pametniji i brži od mene u mom selu....vozio on enduro od 900 ccm ili onaj boxer BMW....mislim da je on 990 ccm.......u mom selu nemaju šanse protiv mene....
ChRiStIaN:
aha...oni su smrdljivi panduri jer rade svoj posao...po tvojem postu mogu zakljucit da imas kolko godina...? 14, 15?!
SlowRider:
Ti si na selu pa "mozes" raditi sto hoces, kad vidis lizaljku samo skrenes sa makadama u njivu i na privatnom si posjedu.
majic_sk:
Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji upravlja vozilom u prometu na cesti, a isteklo mu je važenje vozačke dozvole te ako je ispunio uvjete za upravljanje motornim vozilom, a nije mu izdana vozačka dozvola.
mhr-team:
--- Citat: interceptor - 23 Kolovoz, 2008, 19:02:19 ---
--- Citat: mrcina - 23 Kolovoz, 2008, 12:58:20 ---ha dečki tko ima muda vozi se pa kasnije ispašta.
--- Kraj citata ---
Ja imam muda !!! vozim se već evo 4 godine bez vozačke i registracije !! smrdljivi panduri su me uhvatili samo jednom i to prije 2 godine.....nisam gledao i pandur izletio pred mene sa "crvenom lizalicom"..i onda sam stao.....i dobio samo opomenu.....a od tada redovito bježim pandurima.....nemože ni jedan pandur bit pametniji i brži od mene u mom selu....vozio on enduro od 900 ccm ili onaj boxer BMW....mislim da je on 990 ccm.......u mom selu nemaju šanse protiv mene....
--- Kraj citata ---
sta ti care vozis??? skut sa tcr kitom???
jbt frend mi je imao malaguttia sa mhr-team kitom, karb 28,.... pa mu nije bilo bas jednostavno pobjec policiji na bmw-u...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju