Ostalo > Svijet računala i mobitela
gta 4
sfreak:
Rockstar je rekao da se igra na medium detaljima...jer je high tek za komponente koje dolaze...ne govorim za one frikove koji imaju sve max komponente i trose sve pare samo na to, nego za normalne korisnike sa boljim kompovima
Bokygs:
--- Citat: baotian500 - 06 Prosinac, 2008, 21:17:36 ---eo ja skidam,nadam se da je pravi torrent,ima 13.8 giga...sad mi je na 60 posto...ovak iam hd2600xt,athlon 64 dual 4.2.,clockan na 4.6,i 2gb kingmax na 800mhz,kak ce mi radit na tome,i dal cu moc na high detalje?
--- Kraj citata ---
Pravi je torrent(mislim),jer meni toliko igra zauzima....što se tiče konfe,vidio sam da ima ljudi koji igraju bez problema na takvoj konfi(ali na nižim detaljima)...samo nemoj baš očekivati čuda i bit ćeš zadovoljan... :headbang:
Skoc:
--- Citat: ---vec sam ju uzeo, a treba stic...... stvar je u tome da ja sam uzeo jacu, al jeben mu kada poslje dva dana mi kazu da je zapravo nemaju.... angry9 ....kakogod.... vrtit ce gta.... a ja ne trazim neke extra detalje, vazno mi je da mogu igrat bez beda....
--- Kraj citata ---
Takodjer sam trebao uzet drugu graficku ( 8800 GT ) aliii nije je bilo #&#!!**#" pa sam morao uzeti ovu, al sve na svemu zadovoljan sam i platio ju 799,00 kn
DvdAerox:
--- Citat: Skoc - 06 Prosinac, 2008, 22:27:32 ---
--- Citat: ---vec sam ju uzeo, a treba stic...... stvar je u tome da ja sam uzeo jacu, al jeben mu kada poslje dva dana mi kazu da je zapravo nemaju.... angry9 ....kakogod.... vrtit ce gta.... a ja ne trazim neke extra detalje, vazno mi je da mogu igrat bez beda....
--- Kraj citata ---
Takodjer sam trebao uzet drugu graficku ( 8800 GT ) aliii nije je bilo #&#!!**#" pa sam morao uzeti ovu, al sve na svemu zadovoljan sam i platio ju 799,00 kn
--- Kraj citata ---
koj proc imas? kako ti ide igra? steka na medium?
Skoc:
Proc: AMD X2 4000+ clockan na 2,7GHz
Texture su mi na medium, a ono ispod rendering il koji bog na high,
car density 35
ono sa detaljima u daljinu :icon_scratch: 37
kolko daleko vidim :confused5: 20
i ono zadnje fakat ne znam neki mali brojcek
i reza 1024*768
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju