Tehnički kutak > Tuning skutera

zvizdiiiiiiiiiiiiiiiiii

<< < (3/4) > >>

PROOF:
budem ja rjesil onu babu.....nece vise ona mene jebat.....e sad stvarno aj bi to moglo bit? :confused5:

dhorvat:
Može bit prijenos, može bit neka bezvezarija. Tipa dekl. "Malaguti F12" ima zbušen dekl na nekih 40-ak mjesta i nema dihtunga između bloka i dekla pa kad dođe u obrtaje ruuuuži li ga ruži!! Čuje se jače od 2+ i ZX-a  :icon_biggrin:

Al gledaj logično. Ak zuji na nekim okretajima onda nema veze sa prijenosom nego nekaj između radilice i kuplunga. Jer zvono i prijenos nemaju veze s okretajima.

PROOF:
ak nije nis stetno nek sam zuji... :toothy11:

skorpion40:

--- Citat: 2TDottore - 22 Kolovoz, 2008, 08:24:33 ---Tak je.Rjesi se te kante od aeroxa  :laughing7: i uzmi si ping ponga pa kod njega se neces previse zabrinjavat jel kod njega sve cvili ,struze i lupa pa se naviknes jel znas da nemres tu nis napravit

--- Kraj citata ---
ti medicinska sestro,vozi svojk ombajn po dvorištu i moli starog da ne zacvika :laughing7:

R@kija:

--- Citat: SlowRider - 22 Kolovoz, 2008, 02:37:50 ---Ma najbolje da prodas to smece od skutera meni i kupis si novog keewaya ili meni najdrazeg quingqija i "miran si"

--- Kraj citata ---
evo mjenjamo se kljuc za kljuc ja tebi svojeg ti meni svojeg ali moj ide bez gianellia a tvoj sa svime kaj ima gore i jos mi moras dat cca 1500-2000 kn...

kaj velis,primamljivo... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju