Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koji od ova 2 kineza uzet ?

<< < (2/5) > >>

zvonkec92:

--- Citat: vekyyy - 23 Travanj, 2014, 20:02:47 ---NEO M1 5 kopija huawei p6. Uglavnom solidan mobitel i nije puno para tako da se isplati uzet

--- Kraj citata ---
znaći bolje njega uzet,  vidim da im je rezolucija ekrana ista samo kaj onom drugom piše HD screen a ovom NEO nepiše :/ jel to znaći da nije HD ili to tak kinezi pišu bzvz

Rox-Rab:
uzmi ovog drugog, ima ekran koji se ne grebe lako,kamera bi trebala bit ok iako im je autofocus u banani al se skine drugi program za kameru, ja imam kopiju htc butterfly-a,isto kinez, za sad mi je odlican obzirom na cijenu koliko sam dao za njega

zvonkec92:

--- Citat: Rox-Rab - 23 Travanj, 2014, 20:13:35 ---uzmi ovog drugog, ima ekran koji se ne grebe lako,kamera bi trebala bit ok iako im je autofocus u banani al se skine drugi program za kameru, ja imam kopiju htc butterfly-a,isto kinez, za sad mi je odlican obzirom na cijenu koliko sam dao za njega

--- Kraj citata ---
koji program za kameru imaš?

tibor21:
S obzirom da su kinezi ja nebi ništa uzimao bez obzira na estetiku ali ako već raspolažeš sa 1000 kn onda bolje uzmi neku nokiu Lumniu ili neki Htc što je provjereno i radi sigurno a ovo pitanje koliko će radit a isto tako češ ga i prodat malo NE

zvonkec92:

--- Citat: tibor21 - 23 Travanj, 2014, 20:43:56 ---S obzirom da su kinezi ja nebi ništa uzimao bez obzira na estetiku ali ako već raspolažeš sa 1000 kn onda bolje uzmi neku nokiu Lumniu ili neki Htc što je provjereno i radi sigurno a ovo pitanje koliko će radit a isto tako češ ga i prodat malo NE

--- Kraj citata ---
ma jok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju