Ostalo > Svijet računala i mobitela
Koji od ova 2 kineza uzet ?
vekyyy:
--- Citat: Rox-Rab - 23 Travanj, 2014, 22:18:00 ---ovi brendirani da ali kinezi ne
--- Kraj citata ---
huawei p6 kod mene vise od pola god.nikakvih problema sa njim ima zastitu stakla mada stalno imam foliju.mobitel se pokazao jako pouzdan i dobAr.kolega ima galaxy s3 stalno ima neke zJebNcije a ja sa ocim nista
zvonkec92:
jel zna neko kakav je to octa core proc? to je nekaj novo nisam to viđao do sada.. ovaj cubot mi se čini još najbolji za te novce.
edit: taman se odlučim za neki mob i ona nađem još bolji :/ gledam malo ovaj elephone, ima prejeben ekran i također je octa core proc, 2gb RAMa.. jedino kaje skuplji za 200 kn
http://www.banggood.com/Elephone-P8-5_7-inch-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-913113.html
Rox-Rab:
Octacore-8 jezgrijezgri
Ti elephone su odlicni ali svi imaju prevelik ekran
zvonkec92:
--- Citat: Rox-Rab - 26 Travanj, 2014, 10:58:28 ---Octacore-8 jezgrijezgri
--- Kraj citata ---
odlicno, a jel zna neko kak se iskoristi onaj kupon kaj imam od 10$, upisem ga tam sastrane al mi nekaj sere da nemoze na neke veleprodajne cjene bla bla nisam skuzil tocno, nisam neki znalac engleskog
zvonkec92:
--- Citat: zvonkec92 - 26 Travanj, 2014, 11:19:48 ---
--- Citat: Rox-Rab - 26 Travanj, 2014, 10:58:28 ---Octacore-8 jezgrijezgri
--- Kraj citata ---
odlicno, a jel zna neko kak se iskoristi onaj kupon kaj imam od 10$, upisem ga tam sastrane al mi nekaj sere da nemoze na neke veleprodajne cjene bla bla nisam skuzil tocno, nisam neki znalac engleskog
--- Kraj citata ---
zanemarite ovaj post, mob je upravo naručen :D 1.323.34 kn :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju