Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500ie by ljubo46
3alfa3:
--- Citat: ljubo46 - 24 Travanj, 2014, 20:37:03 ---sad mi ove nove disk plocice cvile i koliko sam skužio cak i malo koce...valjda ce se stabilizirat..ipak su nove i debele :toothy3:
--- Kraj citata ---
Jel imaju te plocice limenu plocicu na dijelu gdje ih pritiscu klipovi? Ako nemaju, onda si trebao taj dio plocica tanko namazat sa bakrenom masti. Gotovo u pravilu je cviljenje na tom dijelu, a ne na "spoju" diska i plocice
Grale:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Travanj, 2014, 09:54:15 ---
Jel imaju te plocice limenu plocicu na dijelu gdje ih pritiscu klipovi? Ako nemaju, onda si trebao taj dio plocica tanko namazat sa bakrenom masti. Gotovo u pravilu je cviljenje na tom dijelu, a ne na "spoju" diska i plocice
--- Kraj citata ---
To sam videl na nekim ajp čeljustima da ima, a kaj ako opet cvili, onda malo pločice namazat? :icon_biggrin:
Ljubo fina kola si uzo, kad će tuning počet? :toothy10:
3alfa3:
Ponekad jednostavno cvile i nema lijeka. Ali vecinom ta bakrena mast rijesi.
Inace, kad se mijenjaju plocice (drugi proizvodjac), onda bi trebalo i diskove oprat, recimo zelenim stranom vilede da se cestice starih feroda uklone. Nije obavezno, al je pozeljno
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
balicdim:
de sad čovjeka bacate u nepotrebnu brigu, kako je krenulo više će šarafat po nexusu nego po roxu :toothy3:
Grale:
--- Citat: balicdim - 25 Travanj, 2014, 11:56:21 ---de sad čovjeka bacate u nepotrebnu brigu, kako je krenulo više će šarafat po nexusu nego po roxu :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa to je i cilj, ko je vidio još vozit na serijskoj 500-tki, pa ni kum mi nevozi serijskog :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju