Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (15/120) > >>

Josip-98:
lipo je to da ga znas servisirat sam odma si ustedia dosta
samo stavit zatamljeni vizir i nista vise

ljubo46:

--- Citat: ajlavsrku - 24 Travanj, 2014, 16:28:14 ---Nexus je za 5,stvarno je preočuvan,Gianelli mu stoji odlično neprodaji ga :D Sretno s novom pilom :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala pa da sve si nekako mislim da ce ostat gianelli gore a da prodam seriski auspuh... :icon_thumright:

--- Citat: Josip-98 - 24 Travanj, 2014, 20:34:16 ---lipo je to da ga znas servisirat sam odma si ustedia dosta
samo stavit zatamljeni vizir i nista vise

--- Kraj citata ---
da puno to znaci sam znat sarafat..da doci ce tamni vizir.. :icon_thumright:
sad mi ove nove disk plocice cvile i koliko sam skužio cak i malo koce...valjda ce se stabilizirat..ipak su nove i debele :toothy3:

_r0bi_:
tooooo je toooooo  :headbang:  :icon_thumright:
balicdim  :notworthy:  :notworthy:

ja sam svog malo preko 170km/h natero ali zalegnut ispod vizira  :icon_thumright:
i da zaboravih rec mislim da ovo nisu orginal sp naljepnice jer orginal nema na trokutu izmedu farova nego samo na blatobranu i iznad zadnjeg svijetla(stopa) i poljepljene su ravno aaaa ne tak ukoso ;)

anabellas:

--- Citat: _r0bi_ - 24 Travanj, 2014, 20:57:59 ---tooooo je toooooo  :headbang:  :icon_thumright:
balicdim  :notworthy:  :notworthy:

ja sam svog malo preko 170km/h natero ali zalegnut ispod vizira  :icon_thumright:
i da zaboravih rec mislim da ovo nisu orginal sp naljepnice jer orginal nema na trokutu izmedu farova nego samo na blatobranu i iznad zadnjeg svijetla(stopa) i poljepljene su ravno aaaa ne tak ukoso ;)

--- Kraj citata ---

pise ti naprijed da je to neki "HOOLIGAN" zagrebacki stavljo  ;D

ljubo46:
Ma imam nalje i preko ovog kufera iste takve
To se netko igro i ljepio onda. Ma ko ga hebe meni dobro
Nego sad mi cudno zasto mi kotac lagano koci s novim plocicama?sve po ps napravljeno. Mozda zato što su nove plocice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju