Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (119/120) > >>

Corector:
Tko je tu koga?  :icon_biggrin:

ljubo46:

--- Citat: Corector - 16 Listopad, 2015, 16:33:14 ---Tko je tu koga?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
kako misliš? :icon_scratch:

ljubo46:
Zna li itko jel ziv moj nexus?? :dontknow:

Nekako u zadnje vrijeme sve vise razmisljam o nexu 500 da ga dovedem ponovo u garazu. Posto trenutno nemam nikakvog dvokotaca :icon_tongue:
Motor necu jos to ce pricekati. Nex 500 je taman kad je gore variomat i kad se dobro ustela. Mozes kuda hoces s njime a i imas kud sa stvarima :headbang:

Tomi_ZG:
Kad si dignuo temu već sam pomislio da si ga opet pazario  ;D

Btw jel ti delaš u Zagrebu možda? Vidim isti golf parkiran ko tvoj barem mi tak izgleda u letu kad proletim kosmoskim modom,BJ rege i velike crne felge

ljubo46:

--- Citat: Tomi_ZG - 15 Srpanj, 2020, 10:28:53 ---Kad si dignuo temu već sam pomislio da si ga opet pazario  ;D

Btw jel ti delaš u Zagrebu možda? Vidim isti golf parkiran ko tvoj barem mi tak izgleda u letu kad proletim kosmoskim modom,BJ rege i velike crne felge

--- Kraj citata ---
Hahahha nisam ga pazario :toothy12:
Uf da mi je doci do vlasnika i da mi ga oce prodat to bi bio bingo..iako mi jos ne treba, gledam za sljedecu mozda sezonu uzet nexonju opet.

Ps nije moj gnojf u zg parkiran :happy3:
U bj delam
Mislim da je to bas r iz bjelovara. dobro ali isto izgleda i moj na prvi pogled. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju