Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (8/120) > >>

B.E.R.O.:
Ja cekam dan da ce mi bolja polovica oprati motor ili bar svoj!!!!
Cekam,cekam.... al nikako da docekam!!!!
 :drunken_smilie:

ljubo46:

--- Citat: _r0bi_ - 23 Travanj, 2014, 21:01:56 ---oooooo gospodine cestitke  :notworthy:  :notworthy: dobro dosao u Nexus Team  :laughing7:
nemoj da te sekira pokazivanje goriva ja imam isti problem i to im je pod "normalno" kad tenkiras trip na 0 i toeto 250/300km si miran ovisi o nacinju voznje naravno ;)
btw ako te jos sta bude zanimalo slobodno se javi u inbox  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala puno na lijepim cestitkama... :notworthy:
hvala na pomoći.. šta me bude zanimalo a da ne budem znao javit ću se... :icon_thumright:
da jucer nakon autoputa i otvorene ceste mi je pokazivao 4,7 prosjecnu potrošnju..sto je za mene super..jedino ne znam na koliko bi se okretaja trebao vrtit kroz ubrzanje jer mi je na pocetku na 5-5500 sto mi se malo cini...možda bi centralni feder trebao promjenit jer u servisnoj ne vidim da su to mjenjali..?

walkay:
Puno sretnih km!  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: walkay - 23 Travanj, 2014, 21:11:45 ---Puno sretnih km!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala walkay ;D

_r0bi_:

--- Citat: ljubo46 - 23 Travanj, 2014, 21:08:12 ---
--- Citat: _r0bi_ - 23 Travanj, 2014, 21:01:56 ---oooooo gospodine cestitke  :notworthy:  :notworthy: dobro dosao u Nexus Team  :laughing7:
nemoj da te sekira pokazivanje goriva ja imam isti problem i to im je pod "normalno" kad tenkiras trip na 0 i toeto 250/300km si miran ovisi o nacinju voznje naravno ;)
btw ako te jos sta bude zanimalo slobodno se javi u inbox  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala puno na lijepim cestitkama... :notworthy:
hvala na pomoći.. šta me bude zanimalo a da ne budem znao javit ću se... :icon_thumright:
da jucer nakon autoputa i otvorene ceste mi je pokazivao 4,7 prosjecnu potrošnju..sto je za mene super..jedino ne znam na koliko bi se okretaja trebao vrtit kroz ubrzanje jer mi je na pocetku na 5-5500 sto mi se malo cini...možda bi centralni feder trebao promjenit jer u servisnoj ne vidim da su to mjenjali..?

--- Kraj citata ---

slobodno da ;)
ovisi kako si ga vozio ali nemozes gledat na racunalo kad ti plovak ne pokazuje dobro nivo ;) meni je grad plus otvorena cesta(ubijanje) kad sam sam oko 4.5l dok je na 130-150km/h sa curom 5l,put na more sa curom voznja po propisima 3.5l  :icon_thumright:
da ti budem iskren okretaje upcne nepratim...kad budes rastavljo prijenos skines ju dole kad je ok(ispravna) stanje ti je 125.5mm dok kad je za zamjenu iznosi 120mm mislim da na 17tkm nema jos potrebe za zamjenom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju