Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (69/120) > >>

pralas:
mislim da od bratića Robija malo slabije ide jer je full OEM,samo oriđiđi dijeli!ali njegov je blek edišn pa se onda sve ostalo zanemari  :icon_thumright:

Šta ja znam,jeben mi je ovaj i vjerujem da ide brutalno jer i serijala jako lijepo ide,samo me ova boja i kofer bodu u oči! :P

anabellas:
kaže suhi da je brutalan nex i da bi samo od style-inga dodao gace na spuh  ;D

balicdim:

--- Citat: pralas - 22 Kolovoz, 2014, 19:56:55 ---mislim da od bratića Robija malo slabije ide jer je full OEM,samo oriđiđi dijeli!ali njegov je blek edišn pa se onda sve ostalo zanemari  :icon_thumright:

Šta ja znam,jeben mi je ovaj i vjerujem da ide brutalno jer i serijala jako lijepo ide,samo me ova boja i kofer bodu u oči! :P

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

šta fali boji, ok nije B.E. ali ni crveni nije loš ipak je to sportska boja, a da ga imam u rozoj nebi se bunio

@ljubo - bit će i više od 3t km ako se nastavi tempom kao do sada

ljubo46:
pralas-     je lijep je od robija, baš sam ga gledao na SH u Vt..
                ovaj moj ima samo bolje ubrzanje za cca 15-20%  :laughing7:

skinuo sam jucer kofer sad je puno ljepši.. :icon_thumright:

anabelas- to one racing boxerice...  :umroodsmijeha:

balicidim- pa slažem se s tvojim mišljenjem, samo za međugorje budem za par dana napravio preko 1000km.. :toothy3:

evo sad cu uskoro sve dijelove ( centralni feder, opruge kvacila) staviti polini, pa cemo vidjeti kako ce se to ponašati naspram originala..
centralni cu staviti plavi polini, i federi kvacila su malo jaci...tako da ocekujem još malo bolje ubrzanje...
sve to mjenjam jer je vrijeme za zamjenu, i nadam se malom pomaku... klizace i remen cu original staviti,...našao sam remen u Rijeci firma motoart za 540kn,,
što je jako povoljno.. :icon_thumright:

ljubo46:
planiram malo styling raditi na nexu... ;D ako itko ima sta za nadodati neka kaže iako cu po svom napraviti...hahah
budem sve tj ove bočne sive dijelove pobojao u mat crno ukljucujuci i plastičan poklopac dekla variomata..
staviti cu crvene trakice na felge, pobojati prozirni vizir u crno...
staviti male retrovizore i na kraju složiti nešto s tablicom, žmigavce ugraditi u štop svijetlo i onda samo napraviti homemade nosac tablice...

to bi na kraju trebalo ovako izgledati....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju