Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (64/120) > >>

steeef:
ljubo ljubo..dok sam ti govoril,rekel si kak ti je predobro i ovak sa serijskim  :icon_biggrin:

nije isto na 300 i 500,cim je jaci agregat,veca je i razlika.

serijski su petstotke ostrojene,vario je slozen ko za tourimg kak je i namjena skutera,dosta niski okretaji dok ne preba i 100 kmh,prije toga je skuter ispod momenta,sad je polini to ispeglal.

na 250/300 masinama ima isto osjetne razlike,a onaj ko veli da se neisplati stavit,nezna kaj prica.

ljubo46:
Ne znam iskreno, znam da na 500cc oba rade odlicno i da se nitko nije zalio. Prednosti polinia naspram malossia su bolja zavrsna obrada pogotova kanala za rolice, polini ima podmazivanje bolcne i od tud finiji rad i finije kretanje. Isto tako sam cuo da na malossiu zveketaju rolice na leru. Eto to je to.
Je steeef pa sam te poslusao za savjet. Ovo je sad stroj
Jos i spuh taj gianelli ima brutalan zvuk kad se zavrti masina.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Mr J:
Super! Baš mi je drago da si zadovoljan ali sve mi se čini da buš i ti ubrzo "ubo" motor... sve mi nešto poznata priča... ;)

StudioIT:
Originalni je bolji i od Malossia i od Polinia... ;-)

Probajte olakšati zvono kvačila kod tokara - vanjski rub neka skine po 1mm po uzoru na Polini (http://www.polini.com/dep/campana_evolut2_maxi.jpg) i donji dio skratiti za 1-2 mm (da bude "tanja").   Bolje je uzeti baš Polinijevo zvono jer je lakše oko 500g od originala ali košta više nego tokar gdje se već može dobiti nekakva razlika...

ljubo46:
Studio na sta mislis da je originalni bolji?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju