Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500ie by ljubo46
G.B.S.:
Zanima me samo jedna stvar koja ukoliko ti je poznata. (ili nekom tko prati ovaj thread)
Jel ova masina identicna masini na Gileri Fuoco 500? I koliko bi po vama realno vrijedio Fuoco iz 2008 sa 4500 km, reg do 11/2014
Nexus je zakon, super izgleda!
ljubo46:
evo da se javim našao sam na netu manual i jasno piše i označeno je na slici da u slučaju da je razina rashladne tekučine iznad max da na rupicu ispod vodene pumpe bude bacio van...kod mene je izgleda to problem jer sam nedavno nadoljevao..
sad cu danas izvući malo van...a sutra slijedi hard test pa cu vidjeti šta ce se desiti...eto toliko da znate.. :icon_thumright:
ja se zaista nadam da je to problem.. :toothy11:
steeef:
to bi moglo bit tak da pumpa ima na sebi tlacni ventil pa kod odredjenog pritiska pusti van..slicno kak ima na glavi iberlauf di baci visak ulja kad je pritisak veci nego treba.
a sad da semering malo pusta,malo ne..to bas i nebi islo..
s tim da,taj kanal je napravljen zato da dok procuri semerin,antifriz curi tud van jer je s druge strane pume ulje pa da se ne skuplja u sistemu..
al dobro,tjesi se :icon_biggrin:
ljubo46:
nije da se tjesim ali tako piše u manualu...zato i je feder na onom metalnom semeringu ili kak se vec to zove (bar ja tak mislim)
ak semering curi onda treba curit a ne malo da malo ne.. ;D
evo pa citaj ko ne vjeruje ako se razumije i malo u engleski
strana 43
http://www.carlsalter.com/pdfs/Gilera_Nexus%20500SP%20Mk2%20Workshop%20Manual.pdf
steeef:
de prevedi ljubo,haha...
pise ti fino,ako se cuje buka il ako pocne curit na rupicu na pumpi da se treba pumpa prepakirat...overhaul the pump,jel?
a ne da visak baca van.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju