Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500ie by ljubo46

<< < (43/120) > >>

danc00:
Predobar mi je to skut, hocu reci preljep :)...

Stavi gore akrapa i neki sport variomat i vozi, kaj te briga za krjanju, pa niko ziv se ne vozi s tim 175kmh... 120-130 i uzivancija.

Kakve su kocnice, i kakav je po zavojima, jel se da lijepo vozit po zavojima ili zna klizit ko svi ostali skuteri? Recimo ja sam se na vxr vec naucil na to pa mi je taj osjecaj bil ko dobar dan, no ovaj je puno tezi...

P.s. kolko si dao za njega, procital sam par prvih stranica al nisam nasel da ste se o cijeni razg. Mislim prvi vlasnik, tip-top stanje, pa me zanima po kolko idu? Mislim ak nie tajna, ja nikad ne tajim kolko kaj platim nit mi to nije problem ak me neko pita pa eto... ;)

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

andy:
Slike su jebene :)

Jedva čekam voznjice, ima da slikas sve ;D

ljubo46:
heeh gle u autoškoli sam vozio kawasaki er6n i sad s njega na Nexa i moram ti priznat da se na nexu kroz zavoje voziš ko na pravom motoru, ali trebao sam se prvo priviknuti na to..ima dobru raspodjelu težine za razliku od drugih skutera, da težina mu tu ne ide baš u prilog ali ide jako dobro kroz zavoje iako to pa ni krajnja nije ono što me posebno pali kod njega...onu krajnju sam probao cisto da znam koliko ide.. ;D gle i sad imam dobar spuh iako znam da nije ko akrapović ali meni sasvim dovoljno...akrapavić je bucniji od gianellia..variomat to cu još vidjeti ali za sad ne ide gore..
kočnice nema kao pravi motor, i traže puno jači stisak ali kad ih dobro stisneš rade posao odlično...zabija se u pod nema šta
cijena nije tajna,....platio sam ga 21 000 kn i jos prepis, tablice, dokumenti, izasao me  22 000kn.. :icon_thumright:

hvala kolega Andy ali znaš već da je moja draga veci specijalista za slikanje ;D

danc00:
 :icon_thumright:

Odlična cijena za takav skuter, pogotovo kad je od prvog vlasnika! Puno sretnih km!

Ali ak misliš vozit taj skuter malo više godina stavi gore akrapa i sport variomat ako Boga znaš  :icon_biggrin: Vario ne mora biti polini, ima i boljih malo prošvrljaj forumima, ali od akrapa nema boleg, je da je skup ali kad je on gore to je posve drugi skuter  :icon_thumright: Prodaj sve koje imaš sad i nešto sitnog dodaš i kupiš akrapa...i nije nešto uber preskup, kolko je dobar i nije skup!

anabellas:
trebo si mu ranije pokazat ovaj video di na kraju zgasi skut na gumb da se ne muci zapalit ga na suho  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju