Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 500ie by ljubo46
zrakoplovac:
to je sad drugi skuter, puno ljepši bez onog nakaradnog kofera :icon_thumright:
a ko treba više mjesta nek si kupi auto :P
ljubo46:
Folija je ona iz ktc-a 55kn 3m x70cm.
Uzasna je u kombinaciji s pocetnikom.haha
ljubo46:
e ovako plan je uzet ovaj variomat..ali ne u skorije vrijeme.. :icon_biggrin:
treba se prvo ovako malo vozit..hahaah ;D
http://www.scooter-center.com/product/P241636/Variator+Kit+POLINI+Speedcontrol+Piaggio+500+cc+Master+since+May+2004?meta=?cat=A_GILERA_NEXUS500SP&catmatch=CAT_ANTRIEB_VARIOMATIK
ono što mi je zadivljujuce je u opisu variomata i nadam se da bude tako..
ono što me zanima je da li je itko imao taj variomat i da li ce te rolice koje dolaze s njim (14gr) biti 100% dobre?
i zanima me da li uz taj variomat dolazi kalota ili ja stavljam svoju original kalotu?
steeef:
ostaje ti tvoja kalota..za rolice budes videl,al trebale bi ove igrat..nije ti to pedesetka koja nema momenta pa trebas po auspuhu ustelavat u par 100 okretaja.
btw,ak mislis na tih 15 na sat...hahahha
ljubo46:
--- Citat: steeef - 28 Travanj, 2014, 12:01:38 ---ostaje ti tvoja kalota..za rolice budes videl,al trebale bi ove igrat..nije ti to pedesetka koja nema momenta pa trebas po auspuhu ustelavat u par 100 okretaja.
btw,ak mislis na tih 15 na sat...hahahha
--- Kraj citata ---
aha kalota ostaje moja, zanimljivo.,,ma ne mislim na tih 15. mislim na kvalitetu..nek bude 8-10kmh dost, ali nebitno, bitno je ubrzanje... ;D
ma zbog roli znam da si rekao al svejedno me trta da se ne bi jako vrtio..al valjda nece..
sta je ta mast u tubi s tim se namaže bolcna?..al tu ima masti za cijeli život???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju