Tehnički kutak > Garaža
Aprila Area 51 city replica
Pupo:
--- Citat: Marekvz1 - 22 Srpanj, 2009, 23:09:51 ---kaj buš došel u vž s tim krampom? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Kad se ti prestaneš vozat na biciklu! :toothy9: A i u Pavlinskoj 2 ne cvjetaju baš ruže pa budem vidio u 10 mjesecu kako će se situacija razvit :D
Marekvz1:
--- Citat: Area51 - 22 Srpanj, 2009, 23:15:51 ---Kad se ti prestaneš vozat na biciklu! :toothy9: A i u Pavlinskoj 2 ne cvjetaju baš ruže pa budem vidio u 10 mjesecu kako će se situacija razvit :D
--- Kraj citata ---
rekel sam ti da ga možeš parkirat kod mene,blizu sam.
Pupo:
Da se pohvalim, stavio sam BGM "karbonske" utege na korman. Izgleda solidno, izgledalo bi još bolje da su malo širi no što je tu je. Možda bi valjalo promjenit ručke al to neki drugi put!
Inače, utege sam morao malo prilagodit jer na mom skuteru već postoje nosači u kormanu koje je nemoguće izvaditi van pa sam morao poturpijati ovaj dio koji uđe u korman ali inače tko stavlja na skuter koji prije nije imao sve je plug'n'play. Čak je priložen i imbus ključ.
Sada malo bez retrovizora. Izgleda bolje bez njih a skuter se doima bar 15-20% manji nego s njima, pogotovo u vožnji. Iako imam naviku pratiti što se događa iza mene pa sam nakon jednog kruga vratio retrovizore nazad. Sigurnost na prvome mjestu :D
I malo za kraj :D
Nema kod Aprilie, za sve se brinu :)
GUGY:
Očeš sad prodati one stare utege ??? :o :o :o ???
Pupo:
Napokon sam nabavio još neke dijelove bez kojih nisam htio stavljat auspuh, sad treba uhvatit malo vremena i probat to sve kompletirat. Malossi RS i dizne za karb od 75 do 98 pa ću vidjet hoće biti što od toga. Ako bude falila još koja manja, to ću uzet posebno.
Tko je mario, taj je dobavio svoje djelove od haca :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju