Tehnički kutak > Garaža

Aprila Area 51 city replica

<< < (9/82) > >>

kristijanSR70:
ma skuter je ok.... :icon_thumright:

dobro izgleda......

jedina zamjerka ide na retrovizore......zato jer su okrugli ja to nebi ostavio  :nono: :nono: radije bi kupio neke sa SC za 15 e...

ovak je fora skut ali brate nepašu mi ti retrovizori ma nikako....... :icon_thumright:

OvErLoAd:
Lijepa je area, puno bolje joj stoji crna nego srebrna, još da ti je samo felge uredit jer su dosta izblijedile kao i vilica prednja...

Inače  :notworthy:

aprilia 4 life!  :headbang:

Pupo:
Nakon duge stanke, počeo sam malo kopat po skuteru! Juče sam stavio multivar, no ostalo je viška dijelova. Konkretno, nisam stavio ovaj prsten pod brojem 7, a  ovaj pod brojem 1 sam stavio tanji. Čini se sve ok, kad skuter vozi... Trebam li šta dugačije staviti ili promjeniti?
Rolice su original 7gr iz paketa jer je skuter serijala zasada. I stavljeni su polini klizači. Centralni feder je ostao od prije, toppov ljubičasti.

Stavio sam BR8HS , mislio sam promjeniti i karburator sa12 na 17.5 ali mislim da nema smisla dok je na skuteru original auspuh ili da zamjenim i njega? Sada je 12.

zich:
prsten 7 ti je blokada

a prsten btoj 1, preporucio bi ti da stavis koji si dobio u setu, jer ako ostavis serijski moze biti sranja (barem je meni bilo kad sam htio ostavit serijski, remen se zapalio, ostetio variomat....)

dino gp1:
Bolje ti je staviti spuh i karb u kompletu na skuter :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju